IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте как трябва да се тегли BMW М

Във фабричния каталог на M Performance се появи необичаен аксесоар (ВИДЕО)

BMW показа на собствениците на М-моделите на марката как да използват въжето за теглене. В официалния YouTube канал на баварската марка беше пуснато едноминутно видео, което демонстрира предимствата на оригиналното въже.


BMW M въже


Според баварците аксесоарът е по-удобен за използване, особено на писта, като водачите могат предварително да фиксират примка в отвора. В допълнение към естетическото предимство се спестява време: при нужда колата се изтегля веднага.

BMW предлага въжета за теглене с различна дължина. Дългото е подходящо за актуалните M2, M3, M4 (G87, G80, G81, G82, G83) във всички спецификации, както и за конвенционални тройки с M Sport пакет (G20 LCI, G21 LCI). Такова въже може да се използва и на "четворките" G22, G23 и G26.



Късото въже за теглене ще пасне на новото G87 M2, както и на по-старите BMW-та 1-Series (F40) и M2 (F87), които също могат да използват аксесоара, предназначен основно за писта. Също така въжето е подходящо за обикновени "двойки" и "тройки" (G42, G20, G20, G28). BMW вече разкри съответните номера на аксесуара, така че няма пречки за покупката му.

Понякога в официалния канал на BMW се пускат доста интересни видеоклипове, какъвто е и този. Така например, през 2019 година баварската марка пусна кратък филм, посветен на невероятното бягство от Източен Берлин с микроколата Isetta. Сега преустроената кола е изложена в музея на Берлинската стена на „Фридрихщрасе“.


0 от 500
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    Като се опече на слънцето, точно като ти трябва ще се чудиш как да го извадиш и къде да търсиш друго
  • #3
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    Сичкуто голфаджии и разни други таратайки са със коланчета препасани, много *** мода
  • #2
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    Супер !!! Ама точно като на свинче звънче.
  • #1
    12 rate up comment 0 rate down comment
    MythBuster ( преди 8 месеца )
    Егати антирекламата! Разбирам да бяха направили реклама как BMW дърпа някой, а те се хвалят, че разбираш ли било много важно как като закъсаш ще те дърпат сякаш това е една от най-важните характеристики на автомобила -да бъде дърпан редовно и затова "куката за дърпане" трябва да му е перманентно закачена да не губиш време всеки ден да я закачаш и откачаш.