IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Функциите в Tesla вече могат да се управляват през Siri

Американският производител пусна актуализация на приложението за потребителите на iPhone

Функциите в Tesla вече могат да се управляват през Siri

Най-новата версия на приложението Tesla за iOS позволява достъп до „функциите в автомобила, включително климатика, през приложението Apple Shrtcuts“. Това означава, че можете да програмирате преки пътища, които да заключват или отключват колата или да включват климатика, когато поискате това от Siri. Собствениците вече могат да използват телефона си като ключ за колата, а също така могат и да контролират по-голямата част от функциите на автомобила от приложението на Tesla.


Tesla 3

В зависимост от монтираните опции, някои собственици могат дори да „извикат“ колата си през телефона и да ги карат да ги посрещнат на паркинг.

Въпреки че Tesla инвестира сериозно в своето приложение за потребители на iPhone, които искат да контролират колите си дистанционно, това е една от малкото марки, които не позволяват на собствениците да контролират телефоните си с помощта на CarPlay на централния сензорен екран.

Тагове: tesla apple Siri
0 от 500