IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Британци посочиха 20-те най-добри SUV на старо

Освен, че са много здрави, тези модели се намират на прилични цени

В момента на пазара на употребявани SUV се предлагат модели във всякакви форми, които отговарят на всички нужди. И можете да намерите такъв, който да отговаря дори на по-скромен бюджет. Британското издание Autocar направи списък от 20-те най-добри предложения на SUV, втора ръка, като сред тях има и такива, които отговарят на последните екологични стандарти. В случая списъкът е подреден по азбучен ред.


20 -те най-добри SUV на старо (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #8
    3 rate up comment 0 rate down comment
    8 ( преди 8 месеца )
    а най-работният и здрав кон- honda crv го няма.
  • #7
    1 rate up comment 0 rate down comment
    CX7 ( преди 8 месеца )
    Имам такова ( Mazda CX7) и мога да кажа с ръка на дърцето, че това е най-големия *** на света, даже лада е по-качествена. Бягайте далече от това недоразумение. Толкова за о ективността на статията
  • #6
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    Преди няколко дена (статията е точно под тази- "Най-проблемните СУВ на старо") , пак британци обявиха за такива Санта Фе, Q7 и 3-4 модела на Ровер, но сега "най-добри":)))
  • #5
    4 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    Кои са тези британци? Останаха ли такива или само пакита и индийци, а за цвят тук-таме някой африканец и арабин. Да не говорим, че от автомобилна нация се превърнаха в една голяма дупка на геврека. А щом статията започва с Audi Q7, то работата ми е пределно ясна. Няма нужда да продължавам нататък да гледам какви други немски недоразумения са сложени.
  • #4
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    #3 това, че не могат да правят автомобили не означава, че не могат да са ценители ;)
  • #3
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Димитров ( преди 8 месеца )
    Оценка от англичани?! Че остана ли английски производител на автомобили/изключенията потвърждават правилото/? Кои са те да дават оценки?
  • #2
    5 rate up comment 1 rate down comment
    бачо Кольо ( преди 8 месеца )
    А недоразумението Мурано?
  • #1
    19 rate up comment 2 rate down comment
    Владо ( преди 8 месеца )
    Някак си е несериозно в една статия да има Mini и Skoda от една страна и Land Cruiser заедно с GL от друга...А недоразумението Freelander въобще не го коментирам.