IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрите plug-in хибриди на 2023 година

Тези 10 модела се отличават с производителност и нисък разход

Превозните средства с plug-in хибридно задвижване (известни още като PHEV) в последно време набират все по-голяма популярност на пазара на нови автомобили. Те са предпочитани основно заради ниския разход на гориво в градски условия, където заради по-ниските скорости е възможно движение на електричество. Съответно и нивата на вредни емисии при тях също са по-ниски, което означава и по-ниски данъци.
Това накара британското издание WhatCar? да направи своя класация на най-добрите PHEV-модели, предлагани на пазара. В списъка са включени 10 модела, които освен впечатляваща производителност, предлагат и нисък разход на гориво.


Най-добрите plug-in хибриди на 2023 година (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #2
    3 rate up comment 2 rate down comment
    До долния ( преди 9 месеца )
    Ми той харчи отрицателен разход на гориво за още 29км не ползваш двг парите за гориво за тези 29км си ги тураш у джеба
  • #1
    3 rate up comment 4 rate down comment
    MythBuster ( преди 9 месеца )
    Ти да видиш! Ами сега какво ще правим? Преди обясняваха, че toyota hybrid харчи 0,5 л на 100. 85 км на ток и след това за 15 км харчи 0,5 л. Като тока не се зачита за разход! По същата формула този mercedes с 129 км пробег само на ток, трябва да има отрицателен разход на гориво и да харчи минус 1,5 л на 100! В интересни времена живеем. Лобитата обърнаха физиката с главата надолу.