IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-бързите и мощни мотоциклети в света

Тези машини определено имат впечатляващи характеристики

Първо трябва да уточним нещо много важно – за разлика от максималната скорост, която зависи основно от двигателя на мотоциклета, времето за ускорение се влияе от няколко различни фактора. Сред тях са уменията на пилота, метеорологичните условия, състоянието на настилката и т.н. Това е и причината, поради мотоциклетистите рядко достигат цифрите, декларирани от производителите. Въпреки това сред мотоциклетите има няколко безспорни рекордьори.

Най-бързите и мощни мотоциклети в света (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Пепи ( преди 9 месеца )
    Kawasaki h2r е наи бързия
  • #7
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Бай Пешо, макс. скорост пряко зависи от мощността. Защото трябва да се преодолее въздушното съпротивление. Ако нямаш тяга, каквато и кутия да подредиш - нищо няма да стане. Ще увиснеш на 2ра или 3та предавка.
  • #6
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Бай Пешо ( преди 9 месеца )
    Тотална грешка! Максималната скорост НЕ ЗАВИСИ от мощността на двигателят.Тя зависи от скоростната кутия!!! Ускорението ЗАВИСИ от мощността на двигателят. Когато бъркате в основните неща, не може да очаквате верен резултат.
  • #5
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Al ( преди 9 месеца )
    А Хаябуса къде е ??????????????????
  • #4
    6 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    1-ви, БМВ имат модели с 300 км в час , но повечето са електронно ограничени на 250- преди доста години (поне 15 може и 20) немските производители се договориха да ограничат масовите модели на 250 км в час . При БМВ след преминаване на специален глокс на обучение организиран от тях , за "М" моделите го "пускат" до 280 , а за някой до 300 км в час!
  • #3
    4 rate up comment 16 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Хората с коли са комплексари че са по бавни затова блъскат моторджиите
  • #2
    13 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    За къде бързат, да се срещнат с поредния слабоумен който е решил да прави обратен завой на най-неподходящото място? Честно казано на повечето камикадзета на 2 колела трябва да им се вземат книжките, за тяхно добро е.
  • #1
    7 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Срам и резил. Наистина ли от bmw нямат автомобил който официално да може да вдига 300 км/ч? Хайде за ускорението разбирам, Тесла да ги бие, защото електродвигателите имат безспорни предимства при тази дисциплина. Но да ги бият и при максимална скорост, при положение че там ДВГ има всички предимства за които можеш да се сетиш, които дава скоростната кутия, вече не мога да го приема. Сигурно има някаква грешка в статията.