IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте как се справя новата Lancia на пътя

Лично шефът на марката подкара концептуалния Pu+Ra HPe (ВИДЕО)

Когато Lancia представи първия си модел от години насам – концепцията Pu+Ra HPE, от компанията обявиха, че прототипът се движи като сериен автомобил. Сега италианският производител публикува и видео, в което се вижда колата в действие на пътя.


Pu+Ra HPe


Лично главният изпълнителен директор на Lancia – Лука Наполитано, е зад волана на автомобила, чиято целта е да покаже стила на бъдещите модели на марката. Макар и само прототип, превозното средство показва колко близо до повторното си стартиране е италианският производител.

След като прекара доста години само с един модел в гамата си – Ypsilon, сега Lanca се готви за своя ренесанс, като на първо време ще пусне 3 нови автомобили Те ще се появят през периода 2024-2028 г и ще получат някои стилистични черти и технологии от концепцията Pu + Ra HPE.


Pu+Ra HPe


Преди тях – още догодина, ще излезе нов Ypsilon, който ще представлява малък кросоувър с дължина от около 4 метра. Той ще получи електрическото задвижване на Jeep Avenger и Fiat 600, но ще се предлага и в хибриден вариант.

През 2025 г. трябва да бъде готов новия флагман на марката – Gamma, който ще е само електрически, а през 2028 г. ще излезе и новата Delta. Целта на Lancia тези два модела да постигат максимален пробег от 700 км.



Голямо внимание ще бъде отделено и на технологиите с въвеждането на S.A.L.A - информационно-развлекателна система , която е акроним за Sound, Air, Light и Augmented. Тя ще може да се управлява и с гласови команди, като ще се адаптира автоматично в зависимост от външни ситуации (трафик, време) и вътрешни (климат и настроение на водача).


0 от 500