IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новата Tesla Model 3 е готова

Project Highland е забелязан по време на тестове

Производителят на електрически автомобили Tesla отдавна работи върху актуализиране на Model 3, като от компанията наричат иновацията Project Highland. Днес електрическата кола се тества активно. Ето защо не е изненадващо, че в интернет се появиха нови снимки на актуализирания модел.


Tesla


Когато гледаме последните шпионски снимки на фейслифтовия Model 3, споделени от The Kilowatts в социалните мрежи, виждаме новата оптика на колата. Освен това от снимките се вижда заден дифузьор, подобен на този, използван при Model S Plaid. Клъстерът на фаровете е много подобен на тези на Tesla Roadster.

Виждаме още, че задната оптика има нова графика. Например при сегашния модел спирачните светлини са разположени хоризонтално, докато при актуализирания модел са разположени вертикално. В допълнение, системите за камери с компютърно управление Hardware 4 Autopilot, използвани от компанията в текущите Tesla Model S, X и Y, също вече са налични в актуализирания модел.


Tesla


За момента не е известно кога ще бъде представен обновеният Tesla Model 3, наречен Project Highland. Предвид факта, че моделът наскоро започна постепенно да губи камуфлажа си, можем да кажем, че дебютът ще се състои скоро.


0 от 500
  • #1
    6 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    "заден дифузьор, подобен на този, използван при Model S Plaid. Клъстерът на фаровете е много подобен на тези на Tesla Roadster...системите за камери с компютърно управление Hardware 4 Autopilot, използвани от компанията в текущите Tesla Model S, X и Y, също вече са налични в актуализирания модел."С други думи, се обезсмисля да си купиш най-скъпия модел за да получиш повече екстри или външен вид. С най-евтиния модел получаваш външността на tesla roadster, както и повечето му качества.