IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новата Tesla Model 3 е готова

Project Highland е забелязан по време на тестове

Производителят на електрически автомобили Tesla отдавна работи върху актуализиране на Model 3, като от компанията наричат иновацията Project Highland. Днес електрическата кола се тества активно. Ето защо не е изненадващо, че в интернет се появиха нови снимки на актуализирания модел.


Tesla


Когато гледаме последните шпионски снимки на фейслифтовия Model 3, споделени от The Kilowatts в социалните мрежи, виждаме новата оптика на колата. Освен това от снимките се вижда заден дифузьор, подобен на този, използван при Model S Plaid. Клъстерът на фаровете е много подобен на тези на Tesla Roadster.

Виждаме още, че задната оптика има нова графика. Например при сегашния модел спирачните светлини са разположени хоризонтално, докато при актуализирания модел са разположени вертикално. В допълнение, системите за камери с компютърно управление Hardware 4 Autopilot, използвани от компанията в текущите Tesla Model S, X и Y, също вече са налични в актуализирания модел.


Tesla


За момента не е известно кога ще бъде представен обновеният Tesla Model 3, наречен Project Highland. Предвид факта, че моделът наскоро започна постепенно да губи камуфлажа си, можем да кажем, че дебютът ще се състои скоро.


0 от 500
  • #11
    0 rate up comment 2 rate down comment
    Тесла маняка ( преди 10 месеца )
    Ами тя е същата като старата,сигурно пак ще и се надуват седалките и ще и се откачат колелата в движение.Важното е да сложат 70 инчов телевизор отпред и пърдяща възглавничка която да ти отнема девствеността когато седнеш,за да бъдеш истински евро-атлантик.
  • #10
    5 rate up comment 1 rate down comment
    До 12 ( преди 10 месеца )
    Странна логика имаш за пилеене на ресурси? За мен пилеене на ресурси е електромобила на toyota, който не може да вдигне повече от 160 и изминава 100 километра за 14,5 часа с 302 киловатчаса енергия, при положение че доста по-голямата тесла със 700 коня, която вдига 270 изминава същото разстояние с 220 киловатчаса енергия за по-малко от 9 часа. Е това ако не е пилеене на енергия и време, здраве му кажи. За 100 000 км ще изразходи допълнителни 8200 kWh и по-лошото 550 часа - 70 работни дни
  • #9
    0 rate up comment 4 rate down comment
    Хсххд ( преди 10 месеца )
    Най-хубавата тесла! Трябваше модел 3 да е бегачката:)) И все пак, да вземат да направят наистина достъпен модел...до тогава за мен си остават поредните, които пилеят ресурсите на земята.
  • #8
    2 rate up comment 3 rate down comment
    raiders ( преди 10 месеца )
    Цена, цената ме интересува! Сегашната най-евтина, чисто нова 3-ка, вчера я гледах в Германия е ~41к . Докато не направят и у нас представителство, няма си купя нова Тесла. 2-ра ръка след 2021-2022 може!
  • #7
    3 rate up comment 1 rate down comment
    До 9 ( преди 10 месеца )
    А на тебе какво ти пречат електромобилите, за да предизвикаш този спам с хейта си срещу тях?
  • #6
    2 rate up comment 5 rate down comment
    до 3 ( преди 10 месеца )
    Виждам, че си ентусиаст, но не много запознат с технологиите. Ограничението в скоростта на зареждане в момента не идва нито от 400 V архитектура, нито от западните станции. Идва от батериите. Така че не очаквай новият модел да се зарежда по-бързо - най-много да има маргинално подобрение. Но вероятно ще е по-лек и по-евтин за производство.
  • #5
    2 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 месеца )
    До долния.Супер,пак ще има фоерверки на Тесла.С бърза зарядна циклите на батерията падат на 400.
  • #4
    6 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    Тов бързо зареждане е супер, обаче у нас 150-ките зарядни не са точно масови, пък какво остава за по-бързи. Отделно според мен дори 150-250 кВч зарядни са напълно достатъчни. Предвид че гледаш да не падаш под 10% батерия и да не зареждаш над 90% ако няма да пътуваш и то ти останаха 60-тина кВч да заредиш т.е. 15 мин.
  • #3
    6 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    Пак говорят само за опаковката. Но най-голямата промяна се очаква да е в съдържанието. Вече започна изграждането на новото поколение тесла супер чарджър, който е с 1000 волта архитектура и възможност за 610 киловата зареждане. Това може да е първият автомобил който да използва тези зарядни станции и да зарежда още по-бързо, въпреки че Тесла и сега е лидер в бързото зареждане.
  • #2
    15 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    Според наШте спецЯлистЕ (форумни) тия трябваше да са фалирали отдавна ! А кво стана?