IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кросоувър за по-малко от 8000 евро – ето 6 добри опции

Тези модели си заслужават, но при избора трябва да се подхожда внимателно

Искате да притежавате кросоувър, но бюджетът ви е ограничен? Изборът на подходящ автомобил не е никак лесна задача, тъй като на пазара втора ръка има предостатъчно предложения. И голяма част от тях се продават на сравнително достъпни цени, като това се дължи на сериозната им възраст.

В случая експертите от изданието ZR са подбрали 6 модела, които могат да се вместят в бюджет до 8000 евро (малко над 15 000 лева). Всички тези автомобили са на повече от 10 години, което означава и сериозен пробег – над 200 000 км. Тяхната покупка определено си заслужава, но към избора трябва да се подхожда много внимателно.

6 кросоувъра на старо на цена до 8000 евро (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #2
    9 rate up comment 4 rate down comment
    ибаго ( преди 11 месеца )
    за тия пари ке си зема два гоуфа,една гарсониера и ке се ожена.ако не сега до две години мое и трети гоуф да прибавя.
  • #1
    41 rate up comment 8 rate down comment
    q ( преди 11 месеца )
    Падението е тотално. Да се рекламират автомобили приключили с произвоството си през 2006 - абе ние *** от Сомалия ли сме според вас? Престанете да величаете дрънгели на 15 и повече години. Не стават. Ако човек няма пари - такъв дръндолет носи само проблеми за него. Човек със скромни финанси си купува по-скромна и по-нова кола. Избор има голям.