IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кои електромобили са наистина надеждни?

Тази класация на What Car разглежда BEV и хибриди на възраст 6 години и повече

Британски експерти посочиха най-надеждните електрически автомобили и хибриди, като рейтингът на What Car включва модели на възраст 6 и повече години. В проучването са събрани данни за близо 25 000 автомобила и класацията е направена на база информация от собствениците на такива автомобили за това дали са имали повреди през предходните 24 месеца, колко струва поправката и колко време колата е била на ремонт.
   
    
10-те най-надеждни електрически и хибридни коли (ГАЛЕРИЯ):

 

 

0 от 500
  • #5
    16 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 месеца )
    Тесла е в друга класация,за най ненадеждните.
  • #4
    11 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    Тесла защо липсва?
  • #3
    14 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    Киселко е гроздето, а, тесло-вагончета?
  • #2
    9 rate up comment 13 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    Точно, колега. Тази класация е отличен пример за това, че надеждността далеч не е най-важният параметър на съвременния автомобил, особено като се вземе предвид, че, статистически, най-добрите образци постигат 0,2% повреди, които могат да те оставят на пътя, а "ненадеждните" - 0,4%. Лийф какво, като е надежден, като батерията му не изкарва и 100 хил. км? Лексус какво, като е надежден, като е неергономичен, муден, с кофти окачвне и материалите му не отговарят на понятието премиум?
  • #1
    15 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    Нисан Лийф? Хайде моля ви се! Първото поколение беше толкова смотано откъм батерия, че почти потопи целия EV маркет, преди да беше започнал!