IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota изненада със седалки с регулируеми амортисьори

Те са с въздушна възглавница и се регулират според теглото на човека и вида на офроуда

Японският производител Toyota представи наскоро обновения пикап Tacoma от моделната 2024 г., който се предлага в осем версии - две опции за кабина, автоматични и ръчни скоростни кутии и три версии на новия 2,4-литров турбо 4-цилиндров двигател.

 

2024-toyota-tacoma-1

 

За първи път от 8 години Tacoma се обновява, като изцяло новото поколение на средния по размер пикап притежава агресивен дизайн, опционално хибридно задвижване и набор от нови елементи, специално оборудване за офроуд и креативни функции за удобство.

Версията Tacoma TRD PRO има нови предни седалки, които не са от нивото при премиум автомобилите, но могат да намалят въздействието на лошите пътни условия върху хората. Те са специално проектирани за използване извън пътя.

 

Седалки на Toyota Tacoma

 

Според Toyota седалките IsoDynamic Performance „подобряват фокуса, комфорта и намаляват умората при неравен терен“. За целта има два въздушно-маслени амортисьора, които контролират вертикалното и страничното движение на седалката. Те също могат да се персонализират.

Седалките могат да се регулират според конкретна конструкция или желание. Има няколко манометъра на гърба на всяка от тях, отдолу са монтирани клапани за въздушно налягане, което пътниците ръчно променят, за да постигнат желания резултат.
 
 
Вижте и други страхотни детайли в Toyota Tacoma 2024 (ГАЛЕРИЯ)

 

 

0 от 500
  • #3
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Това е само за истинските държави в които хората могат да си купят хубави коли на нормални цени, не е за пластмасовите миксери и техните любители то геейропата.
  • #2
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Това е само за българските пътища.
  • #1
    10 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Ти да видиш! Още една иновация от toyota. Toyota са технологичен лидер и постоянно измислят нови технологии, каквото и да разправят тези които не ги харесват.