IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрите автомобили на 2023 година

Класацията е на глобално издание, но в нея доминират германците

Спорът кои автомобили са по-добри - европейските, японските или американските - се води от толкова години, че вече дори не си даваме сметка колко е безсмислен. В края на краищата можем ли да класираме в един и същи отбор Rolls-Royce Phantom и Citroen C3, или Mitsubishi Space Star и Nissan GT-R? Да не говорим, че интригата вече се разширява с възхода на корейските и дори китайските автомобилостроители. Но все пак е възможна една субективна оценка моделите от кои континент привличат повече внимание в момента - и точно това са направили от глобалното издание Motor 1 с тази класация на най-добрите нови автомобили през 2023. Макар в нея да има и японско, корейско и американско представителство, доминират германците с цели 6 модела в Топ 10. Но на самия връх е нещо напълно изненадващо.


Най-добрите коли на 2023 според Motor 1 (ГАЛЕРИЯ):


  
   

0 от 500
  • #9
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Класика ( преди 10 месеца )
    Защо най хубавите коли се предлагат през уж някаква вратичка!!!????...., а климатичния убиец и разрушител на човешкото здраве ел колите се лансира агресивно както ковида и войната!!??? Налапа се бялата магия,*** сега чрез Урсула и военния комплекс на САЩ и пак чрез нея започват да лапат и технологичните корпорации! Никой не го е грижа за климата и здравето! Както продаде инжекциите на мъжа си чрез файзер,така закриляна от сектата: Байдън Нехамер Шолц Трюдо Макрон сеят разруха и война!
  • #8
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    911 си е най най
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    До 5 ( преди 10 месеца )
    Хайде кажи си сега честно и обективно, че тези автомобили в статията въобще не ти харесват.
  • #6
    1 rate up comment 0 rate down comment
    До 5 ( преди 10 месеца )
    Това ли са ти критериите за не е хубав автомобил и най-хубава жена? Такива каквито можеш да си позволиш? И по-хубава от твоята кола и жена няма, нали? Абе ти да не си Гост, че и той така разсъждава. Даже има и още един критерий. Трябва лично да ги е пробвал иначе не стават. Никоя жена не е красива докато не легне с нея. Преди това е грозна за него. И гроздето винаги е кисело, ако го питаш щом не го е опитал. Веднъж опита ли го, става най-сладкото грозде на света и по-хубаво от него няма!
  • #5
    4 rate up comment 1 rate down comment
    обективен ( преди 10 месеца )
    Много е относително да определиш "най-добрата кола"В тази класация колко нашенци могат да си позволят да си купят такъв автомобил!? И след това да го поддържат ?
  • #4
    2 rate up comment 1 rate down comment
    До 3 ( преди 10 месеца )
    След като аз на който казват тесльо електрик и какво ли още не, винаги съм твърдял, че тесла все още не се е научила да произвежда качествени автомобили, как точно смяташ да видиш Тесла в такава класация? Пък и не забелязваш ли че дори обикновен mercedes s класа не може да влезе в тази класация, въпреки че е луксозен автомобил. Къде се опитваш да навреш премиум автомобил в луксозна класация? Научете се, че лукса е скъпо нещо и струва пари, но високата цена(премиум) не винаги означава лукс.
  • #3
    5 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    Няма нито една Тесла.
  • #2
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 10 месеца )
    А защо беше изтрит коментара ми - историята просто мълчи? Любопитен съм коя точка от правилата наруших? Моля за пояснение, за да мога да се поправя!
  • #1
    5 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    За всички останали марки изтъкват важни неща като комфорт, мощност, модерна електроника. Само за една марчица единственото написано е...разход. Как да я обидиш, без да я обиждаш директно? Браво на редактора на оригиналното издание.