IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-забавният начин за защита на автомобила

Това напомня на будилник, който някога беше много популярен по целия свят (ВИДЕО)

Жител на австралийското градче Мурамба Даунс изобрети вероятно най-забавния начин за защита на автомобила си от кражба. Той използва един будилник от миналото, който крещи „Wake up” (събуди се) и просто не е възможно неприятния звук да бъде игнориран от престъпника.



Както става ясно от публикувано в YouTube видео, системата работи. На записа се вижда как крадец се промъква през нощта до паркирания автомобил. В момента, в който той докосва колата, алармата го посреща с радостен възглас „Изненада, копеле!“. Престъпникът е толкова изненада, че веднага си плюе на петите.

Това възклицание нашумя от американския криминален сериал „Декстър“, където същият израз се използва от един от героите - сержант Джеймс Доукс, изигран от актьора Ерик Кинг.

Трябва да се отбележи, че престъпността в този австралийски град се увеличава с бързи темпове и собствениците на автомобили непрекъснато са принудени да измислят нещо ново, за да защитят колите си.


0 от 500