IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota пуска нов хечбек за 10 000 долара

Vitz е най-компактната и най-евтина кола на производителя

Японската компания Toyota представи ново поколение на хечбека Vitz. Моделът от сегмент А е най-компактната и най-евтина кола в гамата на производителя.


Toyota Vitz


Всъщност, Vitz представлява клонинг на Suzuki Celerio, с когото дори си прилича на външен вид. Той има подобна форма на каросерията, овална решетка, удължени фарове и заоблен капак.Дължината е на малкия хечбек е 3695 мм при междуосие от 2435 мм. Широчината и височината са съответно 1655 и 1555 мм.

Оборудването на модела на Toyota включвало аналогово табло, климатик и две въздушни възглавници. Топ-версията на Vitz получава мултимедийна система със 7-инчов сензорен екран и сензори за паркиране.


Toyota Vitz

Toyota Vitz


Toyota Vitz се задвижва от 1.0-литров бензинов двигател с мощност 67 к.с., който е съчетан с 5-степенна механична трансмисия или нейната роботизирана версия. Разходът на гориво, обявен от производителя е 3,7 литра на 100 км.


0 от 500
  • #4
    5 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Любителите на toyota са се развихрили с минусите, но това е единственото което могат да направят срещу фактите. Не са сложили минусите защото не са съгласни с мнението, а са ги сложили защото не им харесва, въпреки че знаят, че всичко написано в мненията е вярно. Toyota вече не е това което беше. От лидер в технологиите, се превърна в обикновен копировач и единственото което разчита е ефективността на производството, за да предложи по-ниска цена. Баш тертипът на китайците от миналия век!
  • #3
    8 rate up comment 19 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Нищо ново под слънцето. От toyota се превърнаха в най-обикновени копировачи, които напоследък нямат нито една собствена разработка. Преди бяха лидери в електрификацията на автомобилния транспорт, а днес от два електрически автомобилът на пазара единият им електромобил е копие на електрическият автомобил разработен от subaru, а втория е копие на някакъв китайски електромобил на който даже не можах да му запомня марката, защото е световно неизвестна.
  • #2
    10 rate up comment 18 rate down comment
    До 1 ( преди 11 месеца )
    Ти нищо не разбираш. Сега ще наскачат феновете на toyota и ще ти обяснят как от тяхната любима фирма могат да вземат който и да е автомобил на пазара, да му сложат една много високотехнологична табелка на която пише toyota и това превръща toyota в най-високо технологичната фирма на света, която продава най-много бройки. Това е като да твърдиш че продаваш на сергията си по-качествени джапанки от оригиналните на adidas, защото продаваш повече джапанки, отколкото има фирмения магазин на adidas.
  • #1
    10 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    (Всъщност, Vitz представлява клонинг на Suzuki Celerio, с когото дори си прилича на външен вид.) Какъв е смисъла от такива модели които са 1 към 1 и то от марки които са от 1 държава :D ?