IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Майка и син арестувани за състезание по улиците

Използваните за гонката коли са конфискувани за 30 дни

Отношенията между майка и син може да бъдат различни, но е прието, че родителят трябва да се грижи и да напътства своето дете. Със сигурност обаче в тези грижи не попада състезание с автомобили по улиците на гъсто населен град.


конфискувани коли


Точно това се случва с майка и син в Калифорния, които бяха арестувани за състезание по градските улици на Фресно. Полицейски патрул засича двете коли да се движат със скорост 80 мили (129 км/ч) на място, където ограничението е 40 мили (64 км/ч). Малко по-късно двамата са спрени от служителите на реда и са задържани.

Снимките, разпространени от полицейското управление във Фресно показват как двата автомобила – сравнително нов Dodge Charger и пикап GMC Sierra, се казват на платформа на камион, за да бъдат откарани на полицейска паркинг. И двата превозни средства ще бъдат задържани за 30 дни, а техните шофьори са освободени малко по-късно, след като да им издадени актове от полицията.


конфискувани коли


„Цветя, късна закуска, вечеря, може би дори ден за спа – така повечето от нас прекараха вчера деня с майките си, но не и тези двамата“, се казва в публикацията на полицейското управление във Фресно във Facebook, която придобива и по-сериозен тон.

„Ако участвате в незаконни улични състезания и/или странични шоу дейности, ние ще конфискуваме автомобила ви за 30 дни. Фресно не е мястото за извършване на тези опасни престъпления”, категорични са органите на реда.


0 от 500