IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ferrari 812 Superfast катастрофира при гонка с Cupra

При инцидента испанският хечбек се запали (ВИДЕО)

Когато карате наистина бърза кола, рано или късно бивате настигани от бавен автомобил, чийто водач иска да се състезава. Приемането на подобно предизвикателство обаче е наистина тъпа идея и това беше установено по трудния начин от шофьор на Ferrari 812 в Израел.



Кадри от камера на друг автомобили, заснети на израелската магистрала 6, показват как италианската спортна кола с висока скорост изпреварва други участници в движението, като плътно зад него се лети Seat Leon Cupra. Двата автомобила преминават през аварийната лента, за да задминат движещ се бавно камион, когато се случва и инцидентът.

Самият сблъсък не се вижда, но на магистралата избухва огромно огнено кълбо, а колата, от която се снима, минава край останките на Cupra, преди да се натъкне на пострадалото Ferrari. То е останало без задна броня, като щетите по автомобила като цяло не изглеждат чак толкова големи.


катастрофа

катастрофа


Във видеото се вижда и изражението на шофьора на суперколата, което изразява отчаяние. Той със сигурност е наясно, че е по-лесно да си купиш нова Cupra, отколкото да поправиш Ferrari. От снимки, публикувани изданието jdn.co.il, става ясно, че въздушните възглавници на италианския автомобил са се отворили, а освен това има щети по каросерията отпред и отзад, както и по ауспуха.

Далеч по-шокиращо изглежда испанският хечбек, чийто двигател е изхвърчал след удара, докато купето е останало незасегнато. Водачът на автомобила с камерата твърди, че състезаващите се коли са се ударили в камиона, преди да Cupra-та да се блъсне в задната част на Ferrari-то.


катастрофа


При инцидента леко са пострадали трима души, които не са пожелали да бъдат наставени в болница. От полицията и медицинските екипи, пристигнали на мястото, отказаха да разкрият самоличността на замесените.

Снимки: jdn.co.il, видео: YouTube

0 от 500
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    6-ти, 95% или дори 99 от собствениците на такива коли ги взимат предимно за престиж. Съвсем отделна тема е, че не всеки може да кара с 200+. Общо взето до към 180 са, и ако решат да с зажядат (обикновенно са ***) могат, но натиснеш ли ги над 200, мерака им минава след 1-2мин. Но пак казвам, не е за всеки, не всякъде може и най важното - умната и да знаеш кога да "отстъпиш" .
  • #5
    1 rate up comment 0 rate down comment
    що за ферари ( преди 2 години )
    въпроса е какво е това ферари че да те натиска леон купра да те изпреварва?
  • #4
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Позалгедах клипа и удара е в крайна лява, като изобщо няма да се учудя, ако този с ферарите е пипнал спирачките и Сеата се удря в бетона и оттам двигаля изхвъча и се завърта. Иначе посмърнто нямя начин Ферарито да е ударено отзад, освен ако не е намалил
  • #3
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Кофти ( преди 2 години )
    Тези верно са с IQ на стаен термометър, остави, че се блъснаха сами-камиона беше в другото платно-но след удара излезе да се вайка на средата на пътя...
  • #2
    7 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Тъ па реклама на фв груп ама като ти падат продажбите е така.
  • #1
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Комплексари има навсякъде. Да отидат да се състезават на някоя писта