IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Стар Mercedes-Benz S500 (W140) получи нов шанс

Луксозният седан беше измит за първи път от 10 години (ВИДЕО)

Любопитно видео, което показва как Mercedes-Benz S500 от поколението W140 беше измит първи път през последните 10 години, беше показан в интернет. А описанието на видеото гласи: „Тази кола заслужава втори шанс за живот“.


Mercedes


За много фенове на Mercedes-Benz S-Class поколението W140 е един от най-добрите, ако не и най-добрият модел, създаван от компанията. Някои дори твърдят, че това е „последната истинска S-Class", тъй като наследникът имаше проблеми с надеждността и предлагаше по-ниско качество на интериора. Произведени са общо 432 732 бройки от W140, като едно от тях наскоро беше намерено, след като е било изоставено преди повече от 10 години

Двигателят обаче не пали и се нуждае от ремонт. Той включва нова горивна помпа, нов горивен филтър, нови проводници на запалителните свещи и нов MAF сензор. Няколко други компонента също са сменени, но 5,0-литровият V8 все още не е готов за работа. Това обаче не отказва собственикът на колата, който иска да я върне на пътя и обещава, че ще направи всичко възможно това да се случи.



Всъщност, са произведени около 22 000 екземпляра от S500 (W140) и като се има предвид, че много от тях вероятно вече не са в движение, желанието да се върне този автомобил към живот е напълно обяснимо. Черният седан изглежда много по-добре, когато е напълно почистен, а сега предстои и по-трудната част – откриването на проблема и неговото отстраняване.


0 от 500
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    Това е s320 не 500
  • #1
    12 rate up comment 1 rate down comment
    Пропов ( преди 10 месеца )
    Абе как ги намират тия Ферарита, Мерцедеси и прочее изоставени. Кой изоставя такива ценности. Дори и със собственика да се е случило нещо, очевидно са богаташи и винаги имат голяма опашка от наследници. Според мен с подобни теории просто прикриват реалния произход.