IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото Audi A6 започна тестове в два варианта на каросериите си

Фотошпиони успяха да уловят прототипи на следващото поколение на модела.

Автомобилните производители рядко тестват няколко модификации на един и същи модел едновременно. От Audi обаче го направиха, а фотошпиони заснеха първите тестове на новото А6 (според новата номерация, която компанията ще въведе, този модел вероятно ще се казва A7).


Audi


Колко ще се промени колата в следващото поколение обаче, няма да можем да разберем от тези снимки, тъй като това са първите тестове, така че "мулетата" все още използват каросерии от сегашните версии на модела. 

Интересното е, че заедно с Audi A6 се тества и S6 с четири врати. Съдейки по снимката, моделът ще получи хибриден силов тракт. В допълнение към люка на резервоара за гориво, колата има и порт за зареждане на ток, като последният се намира се на задния калник от страната на водача.


Audi


Шпионите успяха да надникнат в интериора на седана. Оборудването му включва дигитален приборен панел и голям мултимедиен екран. Но те са временни. Следователно е невъзможно да сме сигурни, че оборудването ще бъде точно такова.

Все още няма и информация от техническата страна на нещата. Но всичко това е въпрос на време. Най-важното за феновете е, че ново поколение на А6, ще има.


Audi

Audi


0 от 500