IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Когато гневът ти на пътя те удари директно в лицето!

Шофьор на Ford Ranger се опита да блъсне колата пред него и получи среща с еърбег (ВИДЕО)

Често ставаме свидетели на проява на агресия на пътя. Случва се някой да бърза и пред него да има кола, която се движи по-бавно и това определено го изнервя. Много важно обаче е да можеш да контролираш емоциите си – нещо, което шофьорът на този Ford Ranger явно не може.


гняв на пътя


Случката е заснета в Австралия, като видеото беше публикувано на страницата IdiotsInCars в Reddit. Не е ясно кога е започнал конфликтът между шофьорите на двете, но се вижда, че водачът на пикапа определено е изнервен. В един момент той приближава до колата с камерата и я блъска леко, след което намалява скоростта.

Шофьорът на автомобила не обръща внимание на „предупреждението“, продължава да се движи по същия начин и нещата загрубяват. Водачът на Ranger-а натиска газта и удря силно задната част на автомобила пред него. Сблъсъкът вече е сериозен и предните въздушни възглавници се отварят, което кара водачът на пикапа да спре.



Не е ясно как е продължила историята, но няма да е изненада, ако шофьорът на автомобила с видеорегистратора е уведомил полицията и е подал оплакване. Това със сигурност ще има неприятни последствия за агресора.


0 от 500