IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ferrari показа уникална суперкола с преливащи се цветове

Хибридният SF90 Spider е направен по поръчка, но собственикът се пази в тайна

Италианската компания Ferrari представи поръчков SF90 Spider, който се отличава с екзотичния си цвят. Екстериорът включва ярък градиентен ефект - преливащи се цветове, който смесва два от най-емблематичните за Ferrari. Отпред автомобилът е в Nero Daytona (черно) и преминава в Rosso Magma (червено) отзад.

 

Ferrari SF90 Spider Gradient Paintjob-3

 

Снимки на уникалния SF90 Spider бяха споделени в официалните социални медии на марката от Маранело, без да се споменава местоположението му, а остава тайна и собственикът.

Съобщава се обаче, че автомобилът е продукт на програмата Tailor Made, която позволява на клиента да персонализира своето Ferrari с ниво на ненадмината ексклузивност.

 

Ferrari SF90 Spider Gradient Paintjob

 

Привличащият окото цвят на отвън майсторски контрастира с тъмна цветова схема на интериора. Изборът на лъскав карбон и черна алкантара за състезателните седалки допълва фокусираното върху пистата усещане на италианския хибриден суперавтомобил. Кабината е пълна с компоненти от леки въглеродни влакна, открити в състезателните GT3 на Ferrari.

 

Ferrari SF90 Spider Gradient Paintjob-4

 

Създаденото по поръчка Ferrari SF90 Spider разполага със серийно plug-in хибридно задвижване от 4,0-литров V8 двигател с две турбини и три електрически мотора с комбинирана мощност от 986 к.с.

 

 

0 от 500