IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Три почти нови Toyota GR Corolla се появиха на „авариен“ търг

Катастрофиралите бройки от хот-хеча търсят новите си собственици

Toyota GR Corolla е един от най-забележителните хот-хечове на пазара. Той предизвика сериозен интерес на пазар, от което се възползваха дилърите, продавайки го на по-високи цени от препоръчаните от производителя. Сега част от първите продадени бройки от модела се появиха на търг за катастрофирали автомобили.


Toyota GR Corolla


Toyota продава GR Corolla в три нива на оборудване - Core, Circuit и Morizo Edition. И трите въпросни изложени за продажба коли са с базовото оборудване Core, тъй като имат покриви в цвета на каросерията (при другите две версии той е различен, като при Morizo Edition задните седалки са премахнати).

Всички са оборудвани с 3-цилиндров турбомотор, развиващ 300 к.с. и 372 Нм въртящ момент, като при такава мощност не е изненада, че шофьорите им катастрофират. Първата от трите изложени коли е с пробег под 5000 км, като е пострадала най-сериозно. При нея е счупено окачването, което означава сериозен ремонт.


Toyota GR Corolla


Друг от изложените да продажба екземпляри е с подобен пробег, като се виждат щети по страната на пътните, като и на предното колела. Въпреки това, бронята и останалата част от колата изглеждат като цяло добре. Въздушните възглавници също не са активирани, което означава, че трябва да са здрави.


0 от 500
  • #3
    8 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    "...като се виждат щети по страната на пътните,..." !? Петре, може ли и на български?
  • #2
    8 rate up comment 0 rate down comment
    и сега какво ? ( преди 1 година )
    предполагам търга е някъде в България, че го споделяте ?
  • #1
    8 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Обикновено, когато се помислиш за състезател така става без значение от марката и модела. Също така по статистика Toyota GR Corolla се купува предимно от хора до 25 годишна възраст, които са неопитни да управляват толкова мощен автомобил и резултатите са налице.