fallback

10 автомобила, които шокираха света

Тези модели определено предизвикаха разнопосочни реакции при дебюта си

Няма как да се отрече, че дизайнът на последните модели на BMW е меко казано „спорен“. Решетките на радиатора стават все по-големи, а бодиковете са все по-стряскащи. Реакциите на публиката обаче са нищо в сравнение с това, което се случи при представянето на новото BMW XM Red Label.

Само по себе си BMW XM е много голям и много скъп хибриден M автомобил, който говори сам за себе си. Неговият топ-вариант Red Label е още по-екстремен, като навсякъде е пълен с червени акценти които излъчват агресия. Това определено шокира публиката. Затова и нека да си припомним още няколко автомобила, които произведоха същия ефект при появата си.

10 автомобила, които шокираха света (ГАЛЕРИЯ):

fallback
  • #11
    propov ( преди 1 година )
    Никой не ви принуждава да купувате нещо което не харесвате.Или пък тайно харесвате, ама щото нямате пари и мрънкате. Тези коли показват смелост и креативност. Тези коли не са за всеки и точно там им е идеята - да те отличат от стадото. Па някой от тях всъщност правят революция в бизнеса и носят огромни дивиденти. Който ни рискува - ни пичели( Хр. Стойчков) !!!!
  • #10
    Вин ( преди 1 година )
    А- класата е w 168, не 468!
  • #9
    анонимен ( преди 1 година )
    До 1 - Върви в Бургас и пробвай същото, като зад тебе има две джипки с едно грозни, плешиви и брадясали индивиди ...
  • #8
    анонимен ( преди 1 година )
    До 7 - Може би по стандарти от 1932-а година ...
  • #7
    Бляк ( преди 1 година )
    ако на тесла кибертръка ви изглежда като дошъл с космически кораб, то тогава въображението и изобщо представата ви за космически кораб се гради върху... ръбато тенеке без детайли ?
  • #6
    Цонко ( преди 1 година )
    винаги съм се чудел как се е пръкнал хамъра, а то.. ламборджини го измислили..
  • #5
    До долния ( преди 1 година )
    Някой който бърза се нарича автомобил в специален режим на движение и си служи със звуковя и светлинна организация.Мутренският дцип не е такъв автомобил спокойно
  • #4
    до 1 ( преди 1 година )
    Афенчо, да направиш път на някой, който бърза повече от теб, е съвсем нормална постъпка на нормален човек. Ако си комплексиран селскостопански труженик, мигрирал към градска среда, и във всички области на живота постоянно те изпреварват, тогава може и нарочно да пречиш и да не правиш път, разбираемо е
  • #3
    До лишпер 1 ( преди 1 година )
    Теоретично е така но така мислеше и Милен Цветков лека му пръст
  • #2
    Смех ( преди 1 година )
    Стигнах до Бамборгини и се орказах хубав ви ден.
fallback
Последни