IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Влогър разглоби Москвич 3 – вижте какво откри

Един от основните недостатъци на автомобила е шумоизолацията (ВИДЕО)

Руският Youtube канал Club Service, ръководен от Иля Свиридов, показа „отвътре“ какво представлява кросоувърът Москвич 3 - първият модел на възродената руска марка, като го разглоби.

 

Блогър разглоби Москвич 3-4

 

Руснаците сглобяват модели на китайската марка JAC под името Москвич 3, оборудван с бензинов двигател (китайски с турбо) с мощност 150 к.с., скоростната кутия е 6-степенна механична или CVT. Πpoизвoдcтвoтo ce извъpшвa в бившия зaвoд нa Rеnаult в Mocĸвa. 

Влогърът открива, че един от основните недостатъци на автомобила е шумоизолацията. В същото време той отбеляза, че това е бич за всички модели от подобен ценови сегмент. Странността, която Свиридов забеляза също така, е липсата на изолация на някои кабелни клеми. 

 

Блогър разглоби Москвич 3

 

Водещият обаче смята, че е възможно разглобеният кросоувър да е от първите партиди и този проблем вече да е елиминиран при следващите.
Сред предимствата Свиридов отбеляза също, че горивопроводът и другите тръби са скрити под пластмасов корпус и са разположени над най-ниската точка на дъното. В същото време блогърът обръща внимание на липсата на защита на резервоара за гориво. Свиридов отбеляза и добра пасивна безопасност. 

Във вратите има усилватели, но вместо традиционна тръба, се използва профил. Заварените шевове са направени на високо ниво, всички са покрити с уплътнител. В същото време дъното не е напълно обработено с антикорозионно покритие.


Москвич 3 се продава с 1,5-литров турбо двигател с мощност 150 к.с. и 210 Нм, задвижването е предно. Предлага се и електрическа версия на кросоувъра. Цената нa pycĸия пaзap е 1 970 000 рубли (23 680 eвpo) c pъчнa cĸopocтнa ĸyтия и 2 035 000 рубли (24 461 eвpo) c aвтoмaтичнa тpaнcмиcия. Цeнaтa нa eлeĸтpичecĸия мoдeл e 3 500 000 рубли (42 072 евро). През есента гамата на Москвич ще бъде попълнена със седан.

 

 

0 от 500
  • #19
    0 rate up comment 3 rate down comment
    Случайно прочел ( преди 11 месеца )
    Що гледате в тези руснаци, като си карате западните коли!? Питам аз!? Като направят нещо ги подигравате,като направят също! А направете и Вие кола и я изкарайте на пазара!?
  • #18
    15 rate up comment 3 rate down comment
    Иванов ( преди 11 месеца )
    Еми кво да каже човека? Ако не похвали отечествената( чисто китайска ) кола, в тюрме будеть. Нали видяхте , как човек , който говори срещу джуджето , го осъдиха на 25 години? Не е лошо нашите жалки русофилчета , да се замислят , ако живееха в Русия кво щеше да бъде. Русия е фашистка държава и всеки който не го вижда е много зле. Да ви кажа , по-зле е от времето на СССР. Тогава , ако разказваш вицове против КПСС - пращат те за некоя годинка в лагер. Сега джуджето им дава по 25 години. Фашизъм.
  • #17
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Копейкин ( преди 11 месеца )
    "Свиридов отбеляза и добра пасивна безопасност."- още ли е първи април ?!!!
  • #16
    12 rate up comment 5 rate down comment
    БашМайстора ( преди 11 месеца )
    Кво друго да каже,иначе в някой затвор по най бързата процедура.Или на фронта.
  • #15
    11 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Руснаците каквито и да са правят нещо и от завода им излиза готов продукт. Това е много важно да имаш готов продукт, а не като нас да правим части за различни марки, а готовият продукт да се прави другаде и принадената стойност да остава в съответната държава. Докато не започнем и ние да изкарваме готови продукти не само коли а и всичко каквото се сетите няма как да имаме някакво развитие. С работа на ишлеме никоя държава не е постигнала развитие. Така, че руснаците не ги мислете. Те произвеждат
  • #14
    7 rate up comment 13 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Все едно чета политически анализа , за вашисти се говори.Тия разбирачи знаят ли какво е фашизъм или са папагали !?
  • #13
    25 rate up comment 18 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Докога ще ни сервирате московска пропаганда? Ното Москвич произвежда коли, нито ги внася в смислени бройки, нито някой ги купува, нито този бавноразвиващ се разбира от коли, нито някой нормален в България го интересува какво правят московските фашисти. Научете някой западен език, може да ви се отворят очите
  • #12
    26 rate up comment 16 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Абе в тази редакция знаете ли друг език освен руски. Какво ни интересува какво сглабяд алкашите. И май само емблемата лепят.
  • #11
    19 rate up comment 16 rate down comment
    Бай Пешо ( преди 11 месеца )
    Историята се повтаря. Преди години "отворковците" не искаха да чуят за китайските телефони. Сега не искат да чуят за китайските автомобили, а само до пет години ще карат масово такива.Запомнете датата на която ви го казвам!
  • #10
    33 rate up comment 24 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Нали сайта е за автомобили?Защо ни занимавате с руските катафалки? Тези хора разбират само от алкохол и убийства! Те не могат да направят един пирон, коли ни рекламирате.