IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 неща в автомобила, които вбесяват катаджиите

Повечето от тях не са забранени, но притежанието им може да причини неприятности

Вътрешният правилник забранява на служителите на „Пътна полиция“ (КАТ) да проявяват излишни емоции, но част от тях вероятно трудно сдържат раздразнението си, когато проверяват шофьорите на пътя. Една от причините за това, разбира се, може да бъдат притежаването на определени устройства и аксесоари от шофьора на проверяваната кола.

Според изданието AvtoVzglyad тези джаджи или предмети могат да провокират проверяващия, дори без човекът зад волана да е направил нещо. Повечето от тези устройства не са забранени за използване, но със сигурност не се харесват на катаджиите и могат да създадат проблеми на шофьора. А е добре известно, че когато някой служител на реда иска да се заяде за нещо, винаги ще намери повод.

10 неща в автомобила, които вбесяват катаджиите (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #1
    61 rate up comment 7 rate down comment
    НВфнтвт ( преди 1 година )
    Аз пък имам списък с няколко пъти по 10 неща в катаджиите, които ме вбесяват, така че всичко е точно. Демек, чувствата между мен и КАТ са абсолютно взаимни!