IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Тази Koenigsegg Regera има опции за 1,2 милиона долара

Изложената за продажба кола с пробег под 1000 км е със златно покритие

Koenigsegg е шведски автомобилен производител, чийто автомобили се конкурират успешно с моделите на по-големи и по-мощни финансово компании. Пример за това е хиперколата Regera – хибрид с 1500 к.с., в който влизат 5,0-литров бензинов V8 и три електромотора. За тази кола дори е измислено специално определение - „луксозен мегакар“.


Koenigsegg Regera


Koenigsegg Regera развива над 402 км/ч, без да се налага смяна на предавките. Тази уникална функция позволява на колата да се превърне в истински демон на пътя само за миг. В допълнение към невероятното ускорение Regera предлага и богато оборудване. То включва седалки от мемори пяна, безжични зарядни устройства за телефони, сензори за близост, помощ при паркиране, Apple CarPlay и може би най-големият багажник по стандартите на суперавтомобилите.

Всички функции, споменати по-горе, са включени в стандартното оборудване. Отделно производителят предлага доста впечатляващ списък с допълнителни опции. Изцяло кожен салон, задни сензори за паркиране и тапицерия от въглеродни влакна са само някои от тях.


Koenigsegg Regera


Собственикът на тази Regera от 2021 г. изглежда не е спестил средства при избора на допълнително оборудване, в което влиза пакет Ghost Package. Тази опция струва 285 000 долара, като увеличава притискащата сила с 20% благодарение на допълнителни елементи от въглеродни влакна.

Това обаче не е всичко. Автомобилът разполага със система за подобряване на ефективната енергийност, струваща 250 000 долара. Благодарение на нея Regera може да консумира специално гориво E85 и така мощността се увеличава с повече от 250 к.с. Списъкът с опции включва и редица уникални елементи - като специална боя Candy Liquid Blue и различни златни покрития.


Koenigsegg Regera


Златото е ключов мотив за този автомобил, като той има акценти със златни листа до златни вътрешни шевове, позлатени емблеми и капачки. Други подобрения включват изцяло черен/син кожен интериор, система за помощ при паркиране и прозрачен преден капак от въглеродни влакна.

Сега пробегът на колата е само 615 мили (988 км). Тя е закупена през 2021 г. за 3,2 милиона долара, което означава, че разходите само за опции са били умопомрачителните 1,2 милиона долара. В момента собственикът е готов да се раздели с автомобила за 2,6 милиона долара.


Още снимки на изложената за продажба кола - вижте в галерията:


0 от 500