IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Бъдещото Renault Espace се оказа Austral с три реда седалки

Френският производител показа как ще изглежда кросоувърът със 7 места

Премиерата на възроденото Renault Espace е насрочена за 28 март, като от доста време е известно, че популярният в миналото миниван се завръща като голям кросоувър. Сега обаче производителят разкри някои от основните характеристика на модела.


Renault Espace


Всъщност, те се появиха френския сайт на марката в ръководството за потребителите на Austral. Там са публикувани чертежи, размери и указания за възможностите за трансформиране на интериора на новия Espace. И от тях тях става ясно, че новият кросоувър всъщност представлява удължена версия на Austral с три реда седалки.

Доказателство за пълната унификация между двата модела е фактът, че ръководството за тяхната експлоатация, подготвено от Renault, е еднакво. Заради допълнителните седалки Espace ще бъде с 210 мм по-дълът от Austral, като разстоянието между двете оси ще се увеличи със 73 мм, височината – с 27 мм, а широчината – с 5 мм.


Renault Espace


Съдейки по изображенията, предната част на интериора ще бъде напълно идентична, но пътниците отзад ще усетят разликата. За Espace ще се предлага панорамен покрив с рекордна площ и оформление на салона 2+3+2. Седалките на втория ред могат да бъдат сгънати и отделно преместени надлъжно, но не се предвижда демонтиране на третия ред.

Няма информация за задвижването на Renault Espace, но се очаква обединение с Austral, както и отказ от най-простите модификации с механични скорости и 1,2-литров турбомотор. На върха на гамата ще се разположи хибридът E-Tech с комбинирана мощност от 200 к.с., като моделът ще се предлага със завиваща задна ок, която ще е налична за версия с 1,3-литров турбодвигател.

Ключовият пазар за Renault Espace е Европа, но триредовият кросоувър може да се появи и на други континенти.

0 от 500