IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте Ferrari Purosangue в естествената му среда

Италианският SUV с V12 дрифти по снежните склонове (ВИДЕО)

Решението на Ferrari да пусне първия си SUV предизвика доста спорове сред феновете на марката. Интересът към Purosangue обаче е огромен, а и самият автомобил се представя отлично, при това в доста трудни условия, става ясно от няколко видео, публикувани в YouTube.


Ferrari Purosangue


В тях се вижда как Purosangue с мощния си V12 двигател, развиващ 724 к.с., дрифтира по снежни пътища и склонове. Не се съобщава къде са заснети видеата, но се предполага, че първият SUV на Ferrari се намира в някой от луксозните европейски ски-курорти.

И наистина, превозното средство доказва, че е идеално за подобни условия, като върти „донъти“ (понички) на снега, а звукът от мотора е наистина забележителен. Досега беше трудно човек да си представи, че кола на Ferrari да прави подобни неща, а заснежени хълмове са последното място, на което може да се види модел на марката.



Припомняме, че Purosangue се задвижва от 6,5-литров V12, чийто въртящ момент е 715 Нм, като двигателят се развърта до 8250 об/мин. Мощността се изпраща към система за задвижване на четирите колела с 8-степенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 3,3 секунди.

В допълнение към задвижването на четирите колела, автомобилът има и четири седалки, което то прави и много по-практичен от повечето модели на марката. Цената също е забележителна, като стартира от 350 000 евро, а интересът е толкова голям, че Ferrari спря да приема поръчки за първите 2 години от производство.



0 от 500