IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Porsche кръсти цвят на боя на свой фен

Моделите на германската марка ще може да се поръчват в Essmanngreen

Да оставиш нещо наистина запомнящо се след себе си е мечта на много хора, но малцина я постигат. Един от най-големите фенове на Porsche – Майкъл Есман, обаче получи тази възможност, след като германският производител на спортни коли кръсти на негово име един от цветове от гамата Paint to Sample Plus на Porsche.


Porsche


От март тази година клиентите на марката ще могат да си поръчат екстериорния цвят Essmanngreen с цветен код 24C. Той ще бъде наличен за моделите 911, 718 и Taycan, което е сериозна част от моделната гама на Porsche.

Самият Есман притежава Porsche, боядисано в официалния цвят Elektro Essmann (така се казва компанията на Есман). Всъщност, тази традиция започва с 911 Carrera RS 3.6, което Майкъл боядисва в специалния цвят. След това бизнесменът прави същото с още няколко коли на германската марка, включително 997 GT3 RS 4.0 и 992 GT3 Touring.


Porsche


Връзката на Есман с Porsche е много силна. Той не само притежава няколко фантастични автомобили на производителя от Щутгарт, но синовете му се състезават в Porsche Sports Cup. Затова и не е изненадващо, че компанията прави жест към него, като дава името му на един от цветовете, които използва.


0 от 500