IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mitsubishi ще пусне спортен Outlander

Кросоувърът е разработка на възроденото подразделение Ralliart

Японският производител Mitsubishi се готви да пусне на пазара спортна версия на Outlander. То е разработка на наскоро възроденото дъщерно дружество Ralliart, съобщава изданието Best Car.


Mitsubishi Outlander


Четвъртото поколение Mitsubishi Outlander се произвежда от 2021 г. и е оборудвано с три вида задвижващи агрегати, включително хибриден. Именно хибридният Outlander ще залегне в основата на новата модификация, като от Ralliart обещават да увеличат мощността с 40 к.с. Това означава, че тя ще достигне 290 к.с. и 450 Нм въртящ момент.

Освен това експертите от Ralliart ще модифицират шасито на автомобила, като инсталират по-твърдо окачване. Освен това спортният Outlander ще бъде оборудван и с аеродинамичен бодикит. Така новата модификация ще бъде в стила на концепцията Mitsubishi Vision Ralliart, представена на автосалона в Токио през миналата година.

Спортното подразделение Ralliart беше възродено през 2021 г. Въпреки това, до този момент то е предлагало само набор от различни аксесоари в рали-стил, които не се отразяваха на характеристиките и представянето на автомобилите.


0 от 500