IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вандал се „разходи“ по покрива на McLaren 720S

Собственикът на суперавтомобила предполага, че мотивът е завист (ВИДЕО)

Мъж с качулка, който се „разхожда“ по покрива на McLaren 720S – такава картина не може да се види всеки ден, но в Западен Лондон това се случи и дори беше заснето на видео.

 

Мъж тъпче mclaren 720s

 

Видео клип, разпространен от supercar.fails показва именно това – някакъв човек се е качил върху автомобила – тъпче предното стъкло, после минава през тавана и опитва да счупи задното, накрая скача на земята. После са разпространени и снимки вече на същия мъж с белезници, заобиколен от полицаи, които реагират сравнително бързо.

Видеото е заснето вероятно през прозореца на близка сграда и от собственика на McLaren 720S, който първоначално публикува кадрите. Каква е причината за поведението на вандала, не се знае.



В краткия надпис, придружаващ публикацията в социалните медии, собственикът на суперавтомобила твърди, че има нещо общо със завистта, казвайки, че „има мръсници на този свят, които не искат никой да притежава нещо хубаво.

Животът на този британски суперавтомобил McLaren 720S като модел спря през миналата година след сравнително кратък производствен цикъл от само пет години. Наскоро президентът на McLaren за Северна и Южна Америка - Николас Браун потвърди, че тези, които са искали да поръчат 720S, всъщност са резервирали слотове за изграждане на неговия наследник.

 

mclaren 720s

 

Новият модел, който ще е конкуренция на Ferrari F8 Tributo и Lamborghini Huracan, все още не е показан на света, но резервациите са в ход и всички бройки до края на 2024 г. са продадени. Колите ще се сглобяват във фабриката в Уокинг (Англия) и се очаква наследникът на McLaren 720S да бъде дори по-екстремен от предшественика, който официално има мощност 720 к.с., доставена от 4.0-литров, V8 двигател.

Има и предположения за името - 750S, което означава, че ще е с мощност 750 к.с., а слуховете са за обновяване на автомобила, а не за чисто нов модел.

 

 

0 от 500