IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте как Bugatti Chiron бе атакувано с чук на пътя

Целта на апашите е часовникът Rolex на милионера зад волана (ВИДЕО)

Стряскащо видео на опит за брутална кражба посред бял ден в неделя на оживен път публикуваха масово медии във Великобритания. За късмет на нападнатия щетите са само счупено стъкло на луксозното му Bugatti Chiron, информира Autoevolution.

 

millionaires-bugatti-chiron-smashed.jpg

 

Жертвата е Абдула Ф. Ал Басман, описан от медиите като милионер плейбой от Кувейт. Предполага се, че той се превърнал в мишена на престъпниците, защото често публикувал снимки и видеоклипове в социалните медии от свои пътувания, които включват бляскави престои в Лондон и Париж с неговото Bugatti Chiron, което струва над 3 млн. евро. А също така не криел и любовта си към скъпите часовници.

Явно двамата бандити с мотопедите са проучили навиците и движението на Басман в Лондон. Смята се, че те са следили богаташа от хотела, в който е бил отседнал, защото са били забелязани, да пречат на хората на тротоара. Когато се оказват до скъпия автомобил, единият от нападателите, дегизиран като работещ във фирма за доставки, започва да удря с чук по стъклото. Очевидци твърдят, че вторият участник е размахвал мачете. Всичко става за секунди, а на заснетото видео от съседен автомобил се вижда, че милионерът бързо успява да потегли, а провалилите се крадци се оттеглят по малка уличка.



Според информации от полицията престъпниците са искали да вземат платинен часовник Rolex Daytona, който е бил на китката на Басман, знаейки, че струва над 130 000 паунда. Има обаче и предположения, че са се прицелили в портфейла на шофьора. Каквото и да са искали обаче, са се провалили, а според непотвърдена информация вече са арестувани.

Говорител на лондонската полиция съобщи, че подобен инцидент се е случил в този район по-рано същия ден, когато двама мъже, отговарящи на описанието, са откраднали часовник от друга жертва.

 

 

0 от 500
  • #3
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Чичо Скруч ( преди 1 година )
    Glock19!!
  • #2
    17 rate up comment 0 rate down comment
    Много си тъп! ( преди 1 година )
    "Чичо СкруДЖ" живее в бяла страна, плаща милиони данъци и храни полиция за да се разхожда свободно, вместо да живее в страх, като български "бизнесмен" с джип охранители след него!
  • #1
    0 rate up comment 13 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Чичо Скруч е събирателен образ на богатите. Има 3млн за кола, 100 бона за годишна поддръжка, има часовник за 150 хилки, ама няма "пет лева" за охрана. Същия като футболистите печелещи милиони годишно обаче не отделят пари за един гавазин когато играят навън.