IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Suzuki Vitara изненада на „Лосовия тест“

Скромният кросоувър определено впечатли експертите (ВИДЕО)

Журналистите от изданието km77 тестваха хибридната версия на Suzuki Vitara по традиционния за тях начин. Като част от изпитанието колата трябва внезапно да смени лентите - сякаш на пътя излиза истинско животно, като премине в съседната лента, без да удря нито един конус и след това да се върне обратно.


Suzuki Vitara


На европейския пазар няма много модели със задвижване на всички колела, оборудвани с хибридна задвижваща система, но новото Suzuki Vitara е един от представителите на този рядък сегмент. Кросоувърът със 130 конски сили е „мек“ хибрид, тоест използва стартер-генератор.

В случая автомобилът не успя да преодолее изпитанието с референтната скорост за от 77 км/ч, но се справи със 75 км/ч. Този показател определено впечатли експертите, които отбелязаха, че с увеличаване на скоростта презавиването стана по-голямо, но не чак толкова, че да предизвика сериозен проблем.



В същото време обаче системата за стабилизиране работи плавно и правилно, осигурявайки предвидимо управление, а настройките на кормилното управление позволяват на водача да поддържа контрол над автомобила.


0 от 500
  • #5
    11 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Много приятен автомобил е Витарата с отлични офроуд характеристики за паркетник. Като размери е малък и не е мн.подходящ за семеен, но пък защо не за хора с 1 дете. С багажник на покрива или ремарке става отличен за всичко. Икономичен е и доста здрав. Дизелите не са за препоръчване.1,6 стария мотор не е спортен, но става за газ и е много здрав. Новия 1,4 140 к.с. е много пъргав и доста добре върви. За газ не става с турбо и директно впръскване е. За хибрида не мога да иажа как е не съм имал.
  • #4
    5 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Поредната рекламна статия. Хем не успя да мине със 77 километра в час, но експертите били много впечатлени? А една компания с 10 годишен опит успя да постигне 83 километра в час с много по-тежък suv Тесла модел У и този резултат е постигнат многократно не от един, а от двама шофьори. Тогава бяха впечатлени маистина, защото признаха, че това е най-бързия SUV, който някога са тествали и се справя по добре и от някои спортни автомобили
  • #3
    2 rate up comment 6 rate down comment
    На Джо баба му ( преди 1 година )
    Преди 3г. посетихме представителството им в Пловдив , за да тестваме модела от статията. Цената му беше към 45 хил.За съжаление дилърът който ни посрещна и преговаряхме направи всичко възможно да ни откаже от модела. Даже тествахме един х крос . Е . успя да ни откаже. Просто отидохме при други(друга марка) и се разбрахме.
  • #2
    7 rate up comment 0 rate down comment
    mancho ( преди 1 година )
    Наистина е чудесна кола... за съжаление 2-3 идеи по-малка, за да мине и за чудесна семейна кола...
  • #1
    21 rate up comment 1 rate down comment
    Тома ( преди 1 година )
    Много добра кола