IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Хибридната Honda Civic се справи с „Лосовия тест“

Вижте как новото поколение на хечбека премина през изпитанието (ВИДЕО)

Екипът на испанското издание km77.com проведе поредния „Лосов тест“. Този път експертите провериха маневреността на новото поколение на Honda Civic в хибридната му модификация.


Honda Civic се справи с „Лосовия тест“


Въпреки няколкото неуспешни опита, в крайна сметка шофьорът все пак успя успешно да смени лентата с референтната скорост. Експертите отбелязаха добрата реакция на стабилизиращите системи на хечбека, които подпомогнаха действията на водача.

За „Лосовия тест“ беше избран сериен хибриден хечбек, оборудван с агрегат с мощност 184 к.к. Специално за изпитанието Civic беше обут в 18-цолови джанти с гуми Michelin Pilot Sport 4. Първите няколко опита за преодоляване на коридора със скорост от 77 км/ч завършиха с неуспех. Пилотът не можа да премине чисто пистата, без да събори раздалечените конуси.



След известно време водачът явно се адаптира към колата, в резултат на което успешно се справи с резките промени в посоката, а експертите отбелязаха доброто управление на автомобила, който с маса над един и половина тона стабилно реагира на движенията на волана на водача. В допълнение, журналистите похвалиха гумите и стабилизиращата система на хечбека.


0 от 500
  • #3
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    В крайна сметка се оказва, че минаването на теста зависи до голяма степен от тестовия пилот, а не само от колата. Значи тези тестове може да се каже, че са в известен смисъл субективни, а не обективни. Аз така ги виждам нещата. Ако мякой е на друго мнение, нека го сподели!
  • #2
    1 rate up comment 6 rate down comment
    Дойч Вагинн ( преди 1 година )
    Па добре че не е като алпина на рено/неудачия дето завой немой вземи
  • #1
    1 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Хехе. С тия гуми всяка кола ще е като залепена. Автомобили с такъв размер, мощност и тегло обикновено излизат от завода с 215, а тези са сложили 235 и то спортно-пътна гума. Иначе колата се държи добре.