IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Land Rover показа съперник на Rolls-Royce Cullinan

Лимитираната серия Range Rover SV Lansdowne Edition струва 281 000 евро

Британската марка Land Rover представи луксозна версия на своя водещ SUV - Range Rover. Изданието SV Lansdowne е разработено от Special Vehicle Operations като специално издание само за Великобритания и с него се отбелязва откриването на наскоро обновен шоурум в Мейфеър (Лондон), съобщи Motor1.

 

Range Rover SV Lansdowne Edition-2

 

Land Rover ще пусне само 16 бройки на Range Rover SV Lansdowne Edition, като всички автомобили вече са разпродадени, въпреки сериозната цена от £250 000 (около 281 000 евро), почти колкото Rolls-Royce Cullinan. Базовият Range Rover се предлага на Острова с цени от малко под £100 000, а водещия в гамата SV с дълга база струва „само“ £181 720.

Land Rover Range Rover SV Lansdowne Edition е завършен в Lansdowne Grey Gloss снежнобял цвят с контрастиращ Corris Grey Gloss покрив. Всъдеходът е оборудван с 23-цолови джанти с черно матово покритие. Има много външни акценти SV Anthracite и Graphite Atlas по колата. Има и нови черни хромирани метални емблеми с надписи от две части, направени от най-стария семеен бижутер във Великобритания (Fattorini) и се намира отпред и отзад на автомобила.

 

Range Rover SV Lansdowne Edition

 

Отпред има преработени SV Bespoke фарове, лазерно гравирани SV лога, бяла керамична SV емблема и черен овал на Land Rover. Най-интересно е в интериора - изработен е от палисандрово дърво и анилинова кожа с абаносови вложки. Те се допълват от абаносови мохерови постелки с кожена тапицерия. В багажника пакетът Tailgate Event Suite с чифт обърнати назад седалки получава кожени възглавници.

 

Range Rover SV Lansdowne Edition-4

 

В опит да оправдае високата цена, Range Rover SV Lansdowne Edition е снабден с матово черни керамични контроли и черна анодизирана метална облицовка, които също добавят стойност. Избрани интериорни облицовки включват бродерия с диагонален шев и като акцент облицовка Moonlight Chrome.

Като последен щрих, осветените стъпала са украсени с надпис „SV Bespoke - Lansdowne Edition 1 of 1“, за да подчертаят ексклузивността на SUV.

 

 

0 от 500
  • #5
    2 rate up comment 6 rate down comment
    Смех ( преди 1 година )
    Че то ролса е просто една префасонирана пикливъ 7ма серия какъв лукс това е смешно
  • #4
    3 rate up comment 4 rate down comment
    IM-DrtiйУАЙТBoY! ( преди 1 година )
    ТИЯ аматери цел живот, може и 2, да се напъват пак не могат да стъпят на классиката RR и на кутрето на десното им краче, въпреки некви техни си напъни и претенции и напраздни усилия за любоффта...
  • #3
    5 rate up comment 2 rate down comment
    от гаража ( преди 1 година )
    Каквато и версия да направят пак ще е в сервиза през месец.Толкова са "качествени" прехвалените лордовете.
  • #2
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Не не не ( преди 1 година )
    чак пък да съперничи на Ролса. Стига.
  • #1
    10 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Проблемът в случая е, хората на пътя няма как да разпознаят тази модификация от онази за почти 3 пъти по-малко пари. Точно затова няма как Рейндж Роувър да бъде истински съперник на Ролс Ройс.