IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Двама с крадено Audi обраха мол посред нощ

Колата е била задигната при пробно шофиране на 550 км от мястото на обира (ВИДЕО)

Дързък обир с нахлуване на автомобил в мол осъществиха двама души в търговския център Vaughan Mills в района на Торонто (Канада), съобщи регионалната полиция. На видео кадри се вижда как около 1,30 ч след полунощ Audi A4 разрушава една от входните врати на търговския център, след това обикаля по коридорите и накрая излиза след разбиване на друга врата.

 

Кражба в мол с Audi-A4-2

 

Според информацията на полицията в автомобила за били двама души, които са откраднали голямо количество електроника, докато са били в търговския център. Те обаче не са идентифицирани, защото са били с маски, а сержант от полицията нарича престъплението „дръзко и забележително“.

След наглия обир колата е намерена изоставена и полицията разпространява описание за машината. Тогава жена на име Тейлър-Анна Кобингер от съседната провинция Квебек заявява, че тя е собственик на Audi-то, което е обявила преди това за откраднато на повече от 550 км от мястото на престъплението. Как е станала тази кражба, която е от 29 януари?

 

Кражба в мол с Audi-A4

 

Автомобилът е от 2011 г. и Кобингер го е обявила за продажба във Facebook marketplace, като мъж отговоря на нейната обява. Потенциалният купувач идва за оглед и иска да направи две пробни шофирания.

При първото всичко е нормално, но при второто, по думите на жената, мъжът започнал да шофира агресивно. Кобингер поискала да поеме управлението, но когато излиза от колата, за да си разменят местата с мъжа, той потегля.



И тази кражба ще бъде добавена към обвиненията, пред които са изправени заподозрените, а те включват влизане с взлом, вреда на имущество, опасно шофиране и притежание на откраднато имущество, съобщават местни медии.

 

 

0 от 500
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Глас от тъдява ( преди 1 година )
    Чета във вестника, че оня ден обрали склад за играчки за възрастни - откраднали няколко вибратора с цени между 3 и 17 хиляди Евро. Ако някой си мисли :"Те златни да бяха нямаше да струват толкова", прав е - със злато ги украсявали страпоните
  • #1
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Холмс ( преди 1 година )
    Аматьорска работа. Профитата не крадат по този начин кола от собственик. А още по-малко не влизат по подобен начин, за да крадат техника. Пълни аматьори най-вероятно зависими от някакви субстанции. Трябвали са им спешно пари, за да си набавят нужното. В откраднатата кола са оставили достатъчно биологични следи чрез които съвсем скоро ще бъдат хванати. Откраднатото ще бъде пуснато за продажба и чрез него ще бъдат отново заковани. Пак казвам пълни аматьори!