IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Разярен гост нахлу с Audi във фоайе на хотел

Екшънът е заради изчезнал лаптоп, но се разминава без пострадали хора (ВИДЕО)


Разярен собственик на кабриолет Audi A5 сътвори рядко срещан екшън, като нахлу с автомобила си във фоайето на хотел в Шанхай. Видео в китайската социална мрежа Weibo показва как бялата кола изкъртва входната врата и навлиза вътре, а след това се опитва да излезе, но не успява.

 

Shanghai-Hotel-Lobby-Crash

 

Оказва се, че причината за инцидента е спор на 28-годишния собственик на A5 с персонала за изчезнал негов лаптоп, съобщава агенция СNA. В яростта си мъжът измислил това – да си отмъсти, като влезе с колата в хотела.

За късмет няма пострадали хора, щетите са предимно по въртящата се врата и автомобила на агресора. Всъщност той се е опитал да избяга, но не улучва входа на излизане от фоайето, когато хората в крайна сметка го задържат, като чупят прозорците и успяват да отворят заключената кола.



Във видеото, според СNA, се чуват хора да крещят: „Той ще полудее, Имаш ли представа какво си направил?“. Полицията съобщава, че шофьорът е идентифициран като Чен, а изчезналият лаптоп е бил откраднат и по-късно намерен извън хотела.

 

 

0 от 500