IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Dacia иронизира BMW с безплатни бутилки за гореща вода

Румънската марка отговори на предлагания от баварците абонамент за вградени функции в колите

Румънската марка Dacia намери интересен начин да подчертае противопоставянето си на някои автомобилни компании, предлагащи абонаменти за вградени функции в автомобилите, като подарява... безплатни бутилки за гореща вода.

 

Dacia offers free hot water bottles

 

Рекламната акция е във Великобритания, където обявиха: „Всеки е добре дошъл да вземе бутилка за топла вода с марка Dacia между 1 и 2 февруари в шоурумите на Dacia в Брент Крос, Лондон, Тринити Уей Манчестър и Фендрод Уей, Суонзи.

Маркетинговият трик е ирония към германците от BMW, които предлагат на някои от своите модели отопляеми седалки чрез абонамент от 15 лири на месец. От Dacia наричат бутилките за гореща вода „спасители на седалките с подгряване“.

 

Dacia offers free hot water bottles-6

 

Люк Броуд - бранд директор на Dacia за Великобритания, е цитиран от Аutoexpress: „Да искаш някой да плати допълнително, за да активира фабрично монтирано оборудване, със сигурност не е Dacia. Независимо дали потребителите смятат отопляемите седалки за съществени или не, нашият ангажимент към стойността и безпроблемното притежание означава, че ние винаги ще ги молим само да натиснат бутон, за да им се насладят.“

Изданието допълва, че BMW също предлага отопляеми волани като абонамент срещу £10 на месец, така че може би Dacia ще предложи безплатни ръкавици през следващата зима.

 

 

0 от 500
  • #29
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    "Гроздето момчета, гроздето.." - Гроздето и е кисоло и ти го казвам от опит. А за Тесла, неме карай и да почвам - 2017-а в Дания, се държаха с тебе като крал. 2019 и нататък, минаха на авотматизирани ботове, няма жив човек никъде и по форумите, като питаш за проблем, само дето не са те набили, че си им обидил Теслата, която повечто не притежават.
  • #28
    0 rate up comment 2 rate down comment
    Шаро шарения ( преди 1 година )
    Дачия да ползва водичката да си измие новата бяла веждичката-лого , че мухите я окацали.
  • #27
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Олеле ( преди 1 година )
    Има ли още хора, които карат БМВ
  • #26
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Тодор ( преди 1 година )
    Имам по- хитра идея - нещо като Вендинг автомат интегриран в таблото на БМВто да има. Пускаш монети и натискаш бутона, за съответната екстра
  • #25
    10 rate up comment 0 rate down comment
    До Еха ( преди 1 година )
    Ами не - безумно е да дадеш 6-циэрена сума за автомобил и да ти искат абонаментна такса за нещо, което така или иначе си платил и трябва просто да се включи.GPS, асистиращи системи и entertainment го разбирам - там имаш хостоянни усилия за нови карти, нови приложения, актуализация и т. н. За включване и изключване на гъзоподгрев каква е допълнителната инвестиция от страна на BMW в Research&Development? Не опира до пари и кисело грозде!
  • #24
    2 rate up comment 12 rate down comment
    Еха ( преди 1 година )
    Четейки коментарите осъзнавам, колко малко хора в България ползват истински луксозни, сигурни, здрави и качествени автомобили. Гроздето момчета, гроздето... :D
  • #23
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Х теам ( преди 1 година )
    Да си оправят седалките ,че на втория месец стават,като леген и си изкривих кръста от тия ***
  • #22
    3 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    До 11,ами те нали се прехвърлиха в СрАЩ,те там всичко им е на кредит,та ето я новата политика.
  • #21
    3 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    До 7 като не си осведомен и в час не пиши глупости,че изглеждаш,като ***.Провери дали Дачия нямат модели с отопляеми седалки.
  • #20
    4 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    До 2,аз имам на моята кола подгряващи седалки и за 5 години нито веднъж не съм ги ползвал.Като искаш да ти е топло на *** си включи котлона и седни на него.Това е една от безмислените функции вървящи в пакет с други доста по-необходими.Вредно е за *** и топките това нагряване,еле пък ако имаш хемороиди хептен забрави.