IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте как Mazda6 лесно става BMW

Решетката на баварците стои доста добре на японското комби

Виждали сме модели от други автомобилни производители, носещи емблеми на BMW и дори Skoda Octavia, опитваща се да мина за BMW с помощта на тиксо, но тази Mazda6 издига нещата на друго ниво благодарение на новата си решетка.


Mazda BMW


Снимка на автомобила се появи в Reddit, като в някои коментари се казва, че той изглежда по-добре от някои от моделите на баварския производител. В случая това е феслифт на третото поколение на Mazda6, който се произвеждаше през периода 2015-2018 г. А единствената модификация по комбито e добавянето на черна решетка на BMW, вероятно произхождаща от 3-Series.

Бъбрековидната решетка покрива по-голямата част от решетката на Mazda, въпреки че част от последната все още се вижда над регистрационния номер, което издава, че това е работа „направи си сам“. Добавената част дори съвпада с фаровете на Mazda6 и при малко повече старание от неизвестния майстор емблемата на BMW щеше да изглежда още по-убедително.


Mazda6
BMW 3-Series


Не е ясно, дали добавената решетка няма ефект върху охлаждането на двигателя на Mazda. Потребителите на Reddit обаче подхождат много креативно с предложения за наименование на модела, казвайки, че може да се казва BMW M6 (M за Mazda) или Mazda6 Touring.

Единственото, което е ясно в случая е, че собственикът е или голям фен на баварската компания, или просто поредният притежател Mazda със странно чувство за хумор, който е имал достъп до резервни части за BMW. Може би шофьорът на японското комби е искал да покаже приликите и възможностите за различни марки на някои стилни характеристики в съвременните превозни средства.

0 от 500