IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Suzuki SX4 на старо - плюсове и минуси

Японският кросоувър може да се окаже изненадващо добра сделка

Моделът Suzuki SX4 е кръстоска между хечбек с пет врати и компактен кросоувър. Пътният му просвет не е кой знае колко впечатляващ - 170 мм, но има и версия със задвижване на всички колела. По размери той се доближава до модели като Dacia Duster и Nissan Qashqai, а производството му се осъществява в Унгария.


Suzuki SX4 - плюсове и минуси


Кросоувърът излезе през 2014 г., а през 2016-а претърпя фейслифт, като гамата от задвижващи агрегати беше ревизирана, като вариаторната скоростна кутия беше заменена с хидравличен автоматик. Добавен беше и нов мотор, а дизайнът беше сериозно освежен.

Сред предимствата на кросоувъра на Suzuki е сравнително по-ниската му цена спрямо конкурентите, като това се отнася и за обслужването на модела. И все пак заслужава ли покупката SX4 и какви изненади може да поднесе този автомобили?

Suzuki SX4 на старо - плюсове и минуси (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    batvasko ( преди 2 месеца )
    Колко да са различни? SX4 Cross е малка еволюция и реално наследник на SX4. А тая статия е превод на нещо много старо, щом 1.4 турбо двигателя през 2023 го определят като още "нов". А го има и във "новата" Vitara от 2014.
  • #2
    24 rate up comment 0 rate down comment
    //// ( преди 1 година )
    Говорите за SX4, но реално става дума за SX4 Scross. А това са два напълно различни автомобила.
  • #1
    25 rate up comment 0 rate down comment
    Шффхфх ( преди 1 година )
    Хм, дори лаик като мен знае, че първите SX4 са някъде от средата на 2000-те години и бяха близнаци с Fiat Sedici. 2014 може и да е последното поколение, но моделът си го има от доста преди тази година.