IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota ще предлага абонамент за новия Prius

На първо време услугата ще е само за вътрешния пазар

Японската компания Toyota обяви началото на продажбите в Япония на модела Prius от ново поколение, чиято задвижваща система работи на принципа на паралелния хибрид (HEV). Версията с плъгин хибрид (PHEV) ще се появи по-късно.


Toyota Prius


На домашния пазар новата Toyota Prius ще се предлага с избор от два задвижващи агрегата, както и с предно или задвижване на четирите колела. Цената на модела в Япония започва от 2.75 милиона йени или 21 000 долара , като на толкова е оценена версията с предно задвижване с редови 1.8-литров четирицилиндров двигател.

Вариантът със задвижване на всички колела ще струва 2.97 милиона йени или 22 500 долара. Цените за 2,0-литровата модификация на Toyota Prius HEV ще варират от 3.2 милиона йени (24 000 долара) за версията с предно задвижване до 3.92 милиона йени (почти $30 000) за тази със задвижване на всички колела.


Toyota Prius


Едновременно с това японския производител стартира и нова услуга за абонамент на автомобила „KINTO Unlimited“. Като начало в програмата ще бъде включена версията Prius U, като абонаментът включва застраховка, данъци и други разходи, комбинирани в месечна абонаментна такса.

Използвайки новите технологии на Toyota, „KINTO Unlimited“ ще предлага на клиентите две допълнителни стойности под формата на надстройки, които осигуряват еволюция на софтуера и хардуера на автомобила и свързани услуги, които гарантират защита на автомобили и хора, използващи данните за шофиране на клиента.


Toyota Prius


Тези допълнителни стойности ще спомогнат за поддържане на стойността на автомобила, което се обмисля предварително, за да се намали таксата за месечен абонамент, който ще стартира от 16 500 йени (около 150 долара).


0 от 500
  • #5
    3 rate up comment 2 rate down comment
    IM-DrtiйУАЙТBoY! ( преди 1 година )
    Тя, ТоЙОтката по визия и крассота се доближава повече до щатската ТЕСЛА, отколкото до доказано свръх-гроздните напоследък ГЕРМАН.возила и непривлекателни барачки...
  • #4
    4 rate up comment 0 rate down comment
    До колегата ( преди 1 година )
    Идеята е да купиш колата за 20 000 и срещу 150 на месец да нямаш грижа за друго освен да сипваш гориво.
  • #3
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Дани ( преди 1 година )
    #1 На всякъде по целият свят е така.Гледах филм за VW PASSAT от фабриката излиза базовият модел на 9000 от там нагоре всичко е печалба.Явно е за всички производители.
  • #2
    9 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    В крайна сметка след прочитане на статията не разбрах за какво точно е абонамента от 150 долара. Някой ще ми обясни ли набързо, че щом не разбрах от първия път не ми се чете отново статията. Вероятно не съм разбрал заради google преводач.
  • #1
    6 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    смятай какви надценки си слагат диларите, моята CH-R я взех преди 3 години за 34000 паунда (близо 40000 долара),