IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Защо Том Круз е в черния списък на Bugatti?

Холивудската звезда има старо прегрешение към луксозната френска марка (ВИДЕО)

Наградите на Филмовата академия на САЩ - „Оскар“ наближават и едно от имената, за които се говори като претендент за най-добър актьор е Том Круз. Според LA Times обаче холивудската звезда има малки шансове, което от своя страна провокира Аutobild да разкрие защо шансовете на актьора да си купи ново Bugatti са нулеви.

 

Bugatti Том Круз

 

Том Круз е в черния списък на Bugatti, но защо? Както се знае френската марка сама избира своите клиенти. Няколко известни личности обаче вече не са в списъка и сред тях Том Круз, а причината е инцидент отпреди повече от 15 години. Сред „забранените“ клиенти са също така боксовата легенда Флойд Мейуедър, бившият световен шампион във „Формула 1“ - Дженсън Бътън, както и създателят на X-Factor Саймън Коуел.

Една от причините за попадане в черния списък е ако вече закупено Bugatti бъде препродадено, което никак не се харесва на французите. Том Круз направи друго, след като през 2005 г. си купи Bugatti Veyron за над 1,26 милиона долара.

 

Bugatti Том Круз-1

 

При премиерата на филма „Mission Impossible“ III през 2006 г. той паркира на червения килим суперавтомобила и опита да отвори кавалерски дясната врата, за да излезе бившата му съпруга Кейти Холмс.

Мисията обаче се оказа невъзможна, а камери и фотографи не спираха да снимат. След около половин минута звездата все пак успя, но срамът за автомобилния производител вече беше факт.

 

Bugatti Том Круз-2

 

Том Круз е известен с това, че прави всичките си каскади сам, но в този случай вероятно би предпочел двойник. Още повече трябваше да понесе много подигравки и феновете се смееха на странната сцена.

Но Bugatti изобщо не намери случката за смешна, а го възприе като PR катастрофа. От тогава звездата от „Топ Гън“ се счита за персона нон грата от френската луксозна марка.



Иначе Том Круз все още притежава Bugatti, както и колекция от други скъпи и редки автомобили, сред които Ford Mustang Saleen S281, Porschе 911, ретро Buick Roadmaster и Chevrolet Corvette C1.
 

 

 

0 от 500
  • #20
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Гошо ( преди 2 месеца )
    то пък тоя др.ъгел иска ли въобще някой да си го купува?
  • #19
    0 rate up comment 3 rate down comment
    Сс ( преди 1 година )
    Карайте си Жигулите и си ги коментирайте *** диви
  • #18
    0 rate up comment 0 rate down comment
    до 7 ( преди 1 година )
    Че кога тъпия Ханс не е правил напоследък калпави коли....брях?
  • #17
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Гаучо ( преди 1 година )
    иначе умните "премиални" *** са яката работа хихи
  • #16
    0 rate up comment 0 rate down comment
    до №12 ( преди 1 година )
    Те ако не са французите да им правят двигателите на великите "премиуми" легени, глокници и прочее Ханс е хептен оакан))))ха ха
  • #15
    0 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    До 7,защото трябваше да натисне копчето на централното за да отключи колата,не да дърпа като дървар дръжката.Ако бе огасил колата и вратат щше да се отвори,но при запален автомобил трябва да натиснеш копчето на цинтралното.Но за тва се иска акъл не позьорщина.Не е като да караш Фи 15 наужким.
  • #14
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Сравнение ( преди 1 година )
    И Слави не можеше да запали Ферарито, което подаряваше хаха
  • #13
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Ужас ( преди 1 година )
    Защо Том Круз е в черния списък на Bugatti? Защото е Сектант, затова
  • #12
    10 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Хахаха, да си вземеш кола за милиони и да не можеш да и отвориш вратата и в същото време да обвиняваш за това собственика на колата е пълно безумие. Оправете си скъпите трошляци бе ВАГаджии и тогава се правете на важни! И как манипулативно се говори за някакви французи, а дойчовците са затънали до ушите в л****** и се дънят по толкова елементарен начин.
  • #11
    7 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Немските, а не френските некадърници са виновни за този гаф. И каква е връзката с това, че не може да се отвори скапаната врата от актьора с влизането му в този черен списък, че нещо не мога да се сетя? Напитите с бира шваби са откраднали от Ферари идеята за черните списъци и ги прилагат така, че да си правят реклама само. Значи разни съмнителни хора със съмнителни средства меко казано могат да си ги купуват, а известни личности не могат. Смях в залата.