IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това ли е най-грозният тунинг на Audi S4?

Автомобилът има 7 спойлера само на задния капак

Персонализирането на автомобила е важен аспект на автомобилната култура на някои хора, но вижте този тунинг на Audi S4. Със сигурност собственикът е отишъл до крайности и спокойно може да бъде претендент за най-грозен тунинг, не само на Audi S4.

 

Audi S4-грозен тунинг

 

Колата е забелязана паркирана до магазин за хранителни стоки в Мичиган (САЩ), а снимки бяха публикувани от Reddit/Nikky296. Този автомобил S4, със сигурност единствен по рода си, е пълен с уникални щрихи. Започва се фаровете, защото изглежда собственикът е направил функционална промяна в тях, като е добавил ефект на пчелна пита.

Германската машина има множество аксесоари, спойлери и стикери, които със сигурност правят автомобила забележителен в трафика. По колата са залепени стотици стикери и са добавени много спойлери – 7 са само тези на капака на багажника.

 

Audi S4-грозен тунинг-2

 

Отстрани се виждат фалшиви изпускателни тръби. В предната част са монтирани масивен сплитер, много малки аксесоари, въздухозаборник на капака.

Отзад ще намерите лого на Tampa Bay Buccaneers, фалшиви дупки от куршуми, Wylie Coyote, Roadrunner, лого на Nike и дори един стикер, който казва „Официална състезателна кола 526 к.с“. Не е известно обаче дали двигателят е модифициран, а стандартната мощност на S4 е 350 к.с.

 

Audi S4-грозен тунинг-1

 

Могат да се открият и още много детайли по каросерията на автомобила и да се гадае какво е искал да постигне собственикът на колата. Но едно е очевидно – няма как погледът на човек да подмине този автомобил, независимо дали е на паркинг или на пътя.

 

 

0 от 500