IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Запознайте се с най-грозния Rolls-Royce Cullinan

Луксозният автомобил е персонализиран от германско студио, но се намира в САЩ

Като гледате тази ужасяваща конструкция дори не можем да се преструваме, че това е просто Rolls-Royce Cullinan, това може би е най-грозният Rolls-Royce Cullinan, констатира Аutoevolution.

 

is-this-the-ugliest-custom-rolls-royce-cullinan-in-existence-or-just-a-pipe-dream-205210_1

 

Оценката е за автомобил на луксозната британска марка, който е продукт на базираното във Франкфурт тунинг ателие Keyvany Hayula, което има официален дистрибутор в САЩ - компанията за персонализиране на автомобили CB Auto Salon във Финикс, Аризона.

Keyvany Hayula не модифицира за първи път Rolls-Royce, но коментара за този екземпляр е че, това не е плод на въображение, идващо от ръководителите на луди или гениални виртуални автомобилни художници. Това е реален автомобил.

 

is-this-the-ugliest-custom-rolls-royce-cullinan-in-existence-or-just-a-pipe-dream_3

 

Rolls-Royce Cullinan в този си вид е поръчан да изглежда по този начин от някой, който вероятно е твърде екстравагантен човек. Естествено, не се съобщава неговото име, какъв е и от къде е.

Автомобилът обаче е достъпен за широката публика в Северна Америка чрез CB Auto Salon и се предполага, че поръчителят на „най-грозния“ Rolls-Royce Cullinan се намира в САЩ.

 

is-this-the-ugliest-custom-rolls-royce-cullinan-in-existence-or-just-a-pipe-dream_1

 

Всеки поръчков Rolls-Royce има една основна цел – да е уникален и да се откроява от „тълпата“. В случая с тази цел на достолепния „британец“ е монтиран искрящ LED пакет, обърнете внимание и на осветената решетка. Всички останали решения по персонализацията, за които не се съобщава какви са, сякаш бледнеят от първия поглед в лицето на иначе безспорно красивия класически Rolls-Royce.

 

0 от 500