IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault започна да произвежда амфибии?

Вижте как крос-хечбекът Kwid направи нещо невъзможно (ВИДЕО)

Невероятно видео от Бразилия обиколи мрежата и предизвика много коментари - от възторжени до критични. В него се вижда как автомобил на Renault прави нещо на пръв поглед невъзможно – пресича силно наводнено кръстовище.


Renault наводнение


Първо трябва да отбележим, че подобно действие е много неразумно и не бива да се повтаря. Шофьорът на малкото Renault Kwid в случая имаше невероятен късмет, че не попадна на воден удар, който може да има сериозни последствия в подобна ситуация.

На кадрите се вижда как смелчагата зад волана се опитва да пресече наводнена алея. Известно време колата се движи, но явно водата става прекалено дълбока. Хечбекът буквално плува, но следва правилната посока. В един момент предните колела докосват земята и започват да се движат отново под одобрителния рев на зяпачите. И колата се измъква от водния капан.



Крос-хечбекът Renault Kwid се продава в Индия и Бразилия. Дължината на автомобила е само 3 679 мм. Под капака му се намира трицилиндров атмосферен агрегат с разпределено впръскване на гориво с обем 0,8 литра. Той произвежда 54 к.с. и 72 Нм максимален въртящ момент.


0 от 500
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    мхм мхм ( преди 1 година )
    хубаво е н***ркомана мъск да почне да си превръща теслите в амфибии, че от тяхното погазване на зелената сделка - първи те ще го изядат. Калифорния отива при Атлантида
  • #3
    3 rate up comment 0 rate down comment
    До бай Х ( преди 1 година )
    То всички руски коли са Рено в момента. Ладите са Дачия с емблема на Лада..... Само сглобката е руска. Така, че няма разлика.
  • #2
    5 rate up comment 0 rate down comment
    онзи ( преди 1 година )
    и цената на това, като излезе беше 4000$ обаче в европа само лизинг,данъци каксо винетка е повече от ново RenaultKwid
  • #1
    10 rate up comment 0 rate down comment
    Бай Х ( преди 1 година )
    Рено днес е доста по-добро от немските сандъци,а сравнено с руските БОК луци е от друга планета !!!