IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как да удавиш VW Golf IV R32?

Вижте защо пресичането на наводнен участък с хот-хеч не е добра идея (ВИДЕО)

В последно време малкото градче Ръфорд във Великобритания се прочу с голяма локва, образувана на изхода един от изходите от града. Много шофьори преминават през нея, тъй като не искат да заобикалят, което понякога води и до неприятни последствия.


VW Golf IV R32


Такъв е и случаят с водача на този Volkswagen Golf R32 от четвъртото поколение на модела, което излезе в началото на века. Той решава да премине през водата и за кеф на големия брой зяпачи, събрали се на мястото и снимащи с телефоните си, колата се разваля точно на излизане от водното препятствие.

Шофьорът се опитва да рестартира VR6 двигателя, но без успех. Налага се бус (Ford Transit), да пристигне на мястото и да изтегли закъсалия хот-хеч, който вероятно ще се нуждае от ремонт. Във видеото се вижда, че предният капак на спортната кола се покрива с вода, която определено не се харесва на двигателя.



Чува се и щракането на стартера, докато човекът зад волана се опитва да запали. Не е ясно обаче колко сериозни са щетите по автомобила, който определено не е подготвен за такива ситуации. Любопитното е, че преди него с локвата се справят други коли, сред които има и изцяло електрически превозни средства.

0 от 500