IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW X1 се справи с „Лосовия тест“ почти като купето M4

При второто изпитание кросоувърът задмина популярни модели (ВИДЕО)

Екипът на испанското издание km77.com публикува ново видео, в което беше проверена маневреността на новото BMW X1. За „Лосовия тест“ експертите избраха версията с предно предаване, оборудвана с 2,0-литров дизел с мощност 150 к.с. и качена на 19-цолови джанти.


BMW X1


При първия опит скоростта беше 77 км/ч (толкова са нужни за покриване на теста). Още при първото престрояване стабилизираща система на кросоувъра реагира твърде чувствително на движението на волана, в резултат на което автомобилът събори няколко конуса по пътя.

BMW X1 успя да се справи със 74 км/ч, като в този случай шофьорът успя да извърши маневрата по-плавно, без да използва електрониката на автомобила. С увеличаване на скоростта на движение кросоувърът отново докосна конусите.



Експертите отбелязаха адекватната реакция на електронните системи на X1 към внезапни промени. В същото време кросоувърът почти достигна резултата на спортното купе M4, което се справи с „Лосовия тест“ със 76 кч/ч. Що се касае до традиционната „змейка“, която преминават автомобилите, подложени на изпитанието, в това упражнение BMW X1 се оказа по-добър от Volkswagen Polo и Opel Astra.

Подобен резултат в „Лосовия тест“ беше демонстриран в средата на декември и от новото Alfa Romeo Tonale. Кросоувърът успя да се справи с внезапната промяна на посоката на движение със скорост от 74 км/ч.


0 от 500
  • #3
    6 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Значи не се е справил!За покривнае н атест апошете са нужни 77 км/ч, а после сте напислаи справи се със 74км/ч.Закривай!
  • #2
    8 rate up comment 3 rate down comment
    до 1 ( преди 1 година )
    И отделно написали, че х1 е по-добре от астра и поло, и бам след малко гледам клипа, и там си пише, че х1 е по-назад.
  • #1
    11 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Да, ама едно беше заглавието за Алфа-та, друго за БМВ-то. То едно време добре са го казали - второто най-голямо проклятие за един баща от това синът му да е ан4лно податлив е да е журналист.