IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Tesla Model Y се превърна в офроуд-чудовище

Тунинг-ателие от Германия преработи кросоувъра за екшън извън пътя (ВИДЕО)

Германското тунинг ателие Delta4x4, което се занимава с преработване на автомобили за екстремни офроуд изживявания, подготви Tesla Model Y, какъвто не е виждан досега.

 

delta4x4-tesla-model-y-im-offroad-trim (9)

 

Тунерите са увеличили клиренса на автомобила с 57 мм. Освен това арките на колелата са разширени с 6 см, за да поемат новите 265/45 R20 Continental Cross Contact ATR гуми с по-големи издатини за сцепление и на най-неравен терен.

Монтиран е багажник на покрива за съхранение на допълнително оборудване, като лопати, кофи и пластмасови дъски, които се използват за справяне със стръмни изкачвания или спускания или сложни терени. До багажника има LED осветление. На предната броня са поставени четири прожектора PIAA.



Студиото Delta4x4 е специализирано в екстремни офроуд трансформации, като например Mercedes G-Class и Rolls-Royce Cullinan са минали през ръцете на специалистите от ателието.

В Германия собствениците на Tesla Model Y могат да поръчат пакет от подобрения от Delta4x4. Справка в ценовата листа показва, че новото окачване струва 900 евро, гумите и резервното колело са 4500 евро, багажникът на покрива е 2900 евро, а светлинната е още 900 евро. Цената на прожекторите PIAA на предната броня са 1800. Пълен тунинг пакет излиза над 11 000 евро.

 

Още снимки - вижте в галерията:

 

 

0 от 500
  • #3
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Marinovator ( преди 1 година )
    Off-road monster! Ако това е за каквото го представят, защо го тестват на леко заснежен равен терен? По тази логика всички коли в България през зимата (а може би не само тогава) са оф-роуд чудовища без да им се слагат безполезни глезотии за над 11 00 евро. Но кой съм аз, за да критикувам работата на тунинг ателие Delta4x4!
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Селяндур с джип ( преди 1 година )
    Хахахаха! АХАХАХАХАХАХА! Вдигнали просвета с цееели 57 мм и станало офф-роЙд чудовище. Хахахахах. Ще се нап*кая от смях.
  • #1
    2 rate up comment 2 rate down comment
    мен ( преди 1 година )
    това ако го видя наистина на оффроад терен ще умра от смях