IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Стара Toyota се превърна в луксозен Lexus

Предишното поколение на Fortuner стана основа за интересен тунинг проект (ВИДЕО)

Стари японски всъдеходи на рама се превръщат в "аналог" на Lexus GX. За тази интересна идея съобщава сайтът Carscoops. Настройката на Toyota Fortuner 2004-2015 се извършва от индийското студио Autorounders, освен това от компанията заявяват, че производството на такива автомобили вече е на път. Предлагат се няколко нива на усъвършенстване.


Toyota тунинг


Всъдеходът получава фирмената вретеновидна решетка на Lexus (възможни са два варианта за дизайн), както и нови брони, фарове и задни светлини. Можете също да изберете един от няколкото вида аеродинамични бодикитове, като благодарение на тези екстериорни промени старата Toyota много заприличва на луксозния Lexus, познат ни с индекса GS.

Салонът на старата Toyota Fortuner също се преработва основно. Той е покрит със скъпа кожа. Всъдеходът получава волан от новия Fortuner от второ поколение, както и модерна мултимедийна система с Android Auto. Оборудването е допълнено с камери за задно виждане и монитори за задните пътници.


Toyota тунинг


Двигателите на Toyota Fortuner остават непроменени, но от тунинг студиото заявяват, че и те се рафинират. Припомняме, че всъдеходът е оборудван с 2.7-литрови (160 к.с.) и 4.0-литрови (235 к.с.) бензинови двигатели, както и 2.5-литрови (144 к.с.) и с 3.0 -литрови (163 к.с.) турбодизели.

От компанията не назовават цената на преработката, както и сроковете за изпълнение на поръчката.


0 от 500