IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво става, когато се кръстоса Porsche с VW Beetle?

Получава се трактор, който е напълно функционален

Може ли да се направи кръстоска между Porsche и Volkswagen? Има такава машина и е това е... трактор. Естествено, само един екземпляр е и е приумица на ентусиаст от Нидерландия, който е сътворил това нестандартно превозно средство.

 

Porsche Volkswagen Beetle

 

Основата на уникалния трактор е редови такъв Porsche Standard Star 219, а към него има надстройка на VW Beetle. Всеки трактор от марката Porsche е специален вид селскостопанско оборудване, но собственикът на този искал да го направи още по-видим, като го модифицира с части на каросерията от оригинален VW Beetle. Тракторът с необичания тунинг беше пуснат на онлайн търг в Нидерландия.

В оригинал това е модел Porsche Diesel Standard, модел 1962 г. с мощност 25 к.с. Тракторът е напълно функционален и въпреки, че е жалко да се управлява такава красота в полето, той все още може да работи. Изцяло е пребоядисан, има хромирани капаци на колелата, монтирана е двуместна седалка от червена еко кожа, вместо фабричната.

 

Porsche Volkswagen Beetle-16

 

Стандартният капак с вертикален ауспух е оборудван с предната част от „комплекта“ Beetle - капак, калници с фарове, броня, предно стъкло с рамка и сенници. Отзад са монтирани светлини и капак на двигателното отделение, които не пречат на окачването. И дори воланът е взет от Volkswagen Beetle.

Цената на търга достигна 17 500 евро. В същото време автентичните трактори от този модел струват от 45 000 – 50 000 евро.

 

Още снимки - вижте в галерията

 

 

0 от 500
  • #2
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Газко Уазков ( преди 1 година )
    Някой си е играл доста време, за да създаде нещо, което е три пъти по-евтино от оригинала. Сърцето ми се къса, когато видя по пътищата стара кола, окепазена от някакъв рогашки тунинг.
  • #1
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Ей това е исtински Off Road и пътна помощ за паркетници!