IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

7 проблема на автоматик, който се поставя на повече от 20 модела

Тази 6-степенна скоростна кутия е разработена от GM и се предлага в различни варианти

Една от най-проблемните скоростни кутии в историята е разработена от General Motors, като се появява през 2007 г. Тя се поставя на модели на Opel, Chevrolet, Daewoo и дори на по-редки автомобили от марките SAAB и Buick. За нейните слабости предупреждават експертите от изданието ZR, които също така дават съвети за това как те да бъдат предотвратени.


скоростна кутия


Кутиите от серията 6T30 са проектирани да работят с двигатели с малък обем и мощност. Те се срещат моделите Chevrolet Aveo, Cruze, Orlando, Cobalt и Lacetti, както и в Daewoo Gentra. Агрегатите 6T40 са предназначени за по-тежки и мощни автомобили - Chevrolet Captiva, Cruze и Lacetti, докато версията 6T45E се монтира на превозни средства с предно и задвижване на всички колела с обем на мотора до 3,2 литра, сред които, например, е Opel Antara.

Първата цифра (6) в обозначението показва броя на предавки. Буквата T означава, че тези кутии са закачени с двигатели, монтирани напречно. А номерата 30, 40, 45 са клас по отношение на предавания въртящ момент. Без значение на какъв модел са инсталирани тези кутии, всички собственици са изправени пред едни и същи проблеми.

7 проблема на популярна автоматична скоростна кутия (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500